Jeroen Hillenaar treedt af als Algemeen Directeur Clear Channel Hillenaar

Clear Channel International kondigt wijzigingen in leiderschap aan bij Nederlandse Business Unit

Oegstgeest, 29 april 2016 - Clear Channel International (CCI) maakt het vertrek van Jeroen Hillenaar als Algemeen Directeur bij Clear Channel Hillenaar bekend. Hillenaar heeft aangegeven zijn ondernemerschap elders te willen ontplooien. Per direct worden zijn verantwoordelijkheden overgenomen door Tom Motmans, tevens Algemeen Directeur van Clear Channel België. Tom Motmans verkrijgt hiermee een bredere rol als Algemeen Directeur van zowel België als Nederland. Hij blijft rapporteren aan Matthew Dearden, President Europa.
 
Om de volgende fase in de ontwikkeling van de Nederlandse organisatie te onderstrepen, bevestigt CCI dat de organisatie vanaf nu de naam Clear Channel Nederland draagt. Tevens wordt Jan Wichers tot Country Manager Nederland benoemd.
 
Als reactie op de bekendmaking zegt Matthew Dearden, President Europa bij Clear Channel: "Ik ben verheugd dat Tom Motmans de verantwoordelijkheid voor Clear Channel Nederland op zich wil nemen naast zijn huidige rol als General Manager van België. Hij beschikt over uitzonderlijke leidinggevende capaciteiten, die aantoonbaar geresulteerd hebben in de recentelijke groei van ons digitale out-of-home netwerk in België. Ik heb er alle vertrouwen in dat het bedrijf onder leiding van Tom, in samenwerking met het Nederlands Management Team, de reeds ingeslagen veelbelovende digitale weg succesvol vervolgt.”
 
Hij voegt hieraan toe: "Uiteraard wil ik Jeroen hartelijk danken voor zijn inzet en positieve bijdrage aan het bedrijf en wens ik hem veel succes toe met zijn toekomstige activiteiten."
 
In 1990 richtte Jeroen Hillenaar het Nederlandse out-of-home bedrijf op, dat in 2001 onderdeel werd van Clear Channel International en in 2012 werd omgedoopt tot Clear Channel Hillenaar.

Jeroen Hillenaar zegt: "Als pionier betrad ik ruim 25 jaar geleden de Nederlandse mediawereld en met trots maakte ik deel uit van het internationale team dat de afgelopen 15 jaar het succes van de organisatie verder uitbouwde. Nu is het juiste moment aangebroken mijn functie neer te leggen." Hij voegt hieraan toe: "De klant heeft in onze organisatie altijd centraal gestaan en ik garandeer dat dit in de vertrouwde en ervaren handen van mijn opvolgers zo blijft."

Twitter - Follow Us!

twitter_icon
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies
Accepteer Accepteer niet
Nieuwsbrief