Where brands meet people

Mensen verplaatsen zich continu van A naar B. Op dat moment verbinden wij merken met mensen via ons veelzijdige media aanbod. Ons doel is om outdoor campagnes te optimaliseren. Hiervoor gebruiken we onze vakkennis in combinatie met research en data. Zo zorgen we ervoor dat merken het maximale uit campagnes halen.

 

Met het internationale netwerk van Clear Channel Outdoor (Clear Channel Outdoor Holdings Inc), behoren we tot één van de grootste outdoor bedrijven ter wereld. Met meer dan 675.000 objecten bereiken we maandelijks meer dan een half miljard mensen in 23 landen. Door dit netwerk zijn we continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Dit vertalen we door in innovatieve en creatieve oplossingen.

Wereldwijd aanwezig

 

 

Kernwaarden Clear Channel

 

Fulfilling Promises

Clear Channel is een betrouwbare partner, die trots is op haar opgebouwde reputatie in het leveren van producten en diensten. Door het continu nastreven van de hoogste kwaliteit zijn onze betrokken medewerkers resultaatgericht en gefocust op het behalen van het hoogste rendement voor onze relaties.


Flexibility

Clear Channel ziet in dat een ‘one size fits all’ benadering zelden het beste resultaat voor haar relaties biedt. De focus ligt op het leveren van op maat gemaakte campagnes, die gebaseerd zijn op doelgroep segmentatie en creatieve flexibiliteit. Nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingsverbanden maximaliseren daarnaast de mogelijkheden van media-investeringen in het out-of-home segment.


Fairness

Clear Channel respecteert en omarmt het unieke van al haar medewerkers. We werken samen om een ​omgeving te creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn. Onze teams moeten even divers zijn qua samenstelling, als het publiek dat we elke dag bereiken.


Freedom

Clear Channel erkent lokale culturen en de ondernemersgeest van haar medewerkers, relaties en partners. Het benutten van ideeën die tot groei voor deze partijen leiden wordt gestimuleerd. Wij zijn een bedrijf dat bestaat uit lokale ondernemingen met ieder een eigen ontstaansgeschiedenis.


Forward Thinking

Clear Channel breidt voortdurend haar medianetwerk uit en maakt wereldwijd gebruik van de nieuwste technologieën. Onze langetermijninvestering in onderzoek geeft continu inzicht in de effectiviteit van buitenreclame. De toekomst inspireert ons in het bijdragen aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

And we do it…

Fast

Werken bij Clear Channel

Op dit moment hebben wij geen vacatures.

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl