Account Manager Local Sales

Clear Channel Nederland heeft (digitale) reclame objecten door heel Nederland. Met het internationale netwerk van Clear Channel Outdoor, behoren we tot één van de grootste outdoor bedrijven ter wereld.

De kans is groot dat je ons bewust of onbewust bent tegengekomen op straat de afgelopen week. In een kleine 300 gemeentes in Nederland vind je abri’s (een luxe woord voor bushokjes) en vrijstaande reclame panelen met daarop een sticker met ons logo. Voor deze objecten, een kleine 17.000 in totaal, doen wij namelijk de exploitatie. Met andere woorden, wij bieden de advertentieruimte aan. Dit doen we aan zowel nationale als internationale merken, die vervolgens het straatbeeld verfraaien met mooie outdoor campagnes.

Ter versterking van de afdeling Local Sales, zijn wij in de regio Limburg op zoek naar een gedreven en enthousiaste Account Manager (40 uur per week)

 

WAT GA JE DOEN?

Als Account Manager word jij verantwoordelijk voor het genereren van new business in Limburg. Je vormt de schakel tussen Clear Channel en de lokale adverteerders die jij gaat werven. De regio Limburg ken je op je duimpje. Je weet wat er speelt, volgt de markttrends, ziet nieuwe kansen en bent creatief om deze te benutten. Voor jou eindigt een onderhandeling niet met nee, hij start er mee. Je bent daarom een echte volhouder en kunt je boodschap helder en direct verpakken, zowel per mail, telefoon als in een persoonlijk gesprek.

 

Je commerciële gedrevenheid resulteert in een waardevolle bijdrage aan de vastgestelde salestargets. De bijbehorende ondersteunende en administratieve werkzaamheden worden onder jouw verantwoordelijkheid uitgevoerd en ingepland. Kortom, een uitdagende en afwisselende baan waarin je snel moet schakelen.

 

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken een commercieel talent in de regio Limburg met minimaal 3 jaar aantoonbare saleservaring en hbo werk- en denkniveau. Je bent enthousiast, flexibel, zelfstandig, accuraat en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je houdt ervan om te scoren en resultaat te leveren.

Je bent een doorzetter met een proactieve houding en een kei in het overtuigen van potentiële klanten. Bekendheid met de media- en reclamebranche is een pré. Je bent representatief en in het bezit van rijbewijs B.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen een succesvolle, innovatieve en internationale organisatie waarin de kernwaarden ‘Forward Thinking, Freedom, Fast, Flexibility, Fullfilling Promises en Fairness’ hoog in het vaandel staan. Je werkt vanuit Limburg samen met jonge en enthousiaste collega’s in Hoofddorp.

 

SOLLICITEREN?

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur je CV en motivatie vóór 1 september 2020 naar Marinke Winters, werken@clearchannel.nl. Wil je meer weten over de werkzaamheden? Bel dan 085 – 0170052.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl