Business Development Manager

Jij komt ons vrijwel elke dag tegen en het wordt nu hoog tijd dat wij jou leren kennen. Wij zijn Clear Channel. Een wereldspeler op het gebied van buitenreclame met vestigingen in 22 landen. Je kent ons ongetwijfeld van bijvoorbeeld de abri’s, of de digitale schermen langs de weg en in winkelstraten. Wij zijn succesvol en groeien hard, dus zijn we op zoek naar jou.

 

WIE ZOEKEN WIJ?

Een integere en betrokken business development manager die weet wat er nodig is om een aanbesteding of tender te kunnen winnen. Een frisse blik, met expertise op het gebied van digitalisering en connectiviteit. En natuurlijk een goed gevoel bij communicatie en media.

 

WAT GA JE DOEN?

Je bent de spil in de organisatie als projectmanager op aanbestedingen en tenders. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het hele tenderproces, van A tot Z. En we hebben meer voor je.

Je ziet trends in de markt, opties voor partnerschappen of nieuwe groeigebieden en vertaalt deze naar nieuwe proposities. Jij begrijpt waar het heen gaat in een wereld waarin digitalisering een steeds belangrijker rol speelt. Je houdt strak de vinger aan de pols bij overheden en gemeentes, zodat je weet waar de behoeftes en kansen liggen. Standaardproducten en -diensten zet je om naar tailormade oplossingen.

 

MATCHEN WE?

Als we het jouw huidige collega’s vragen geven ze aan dat je zeer accuraat werkt en ondernemend bent. Netwerken is voor jou een tweede natuur en je communiceert makkelijk. Je kunt knopen doorhakken en keuzes maken, en waar nodig mensen meenemen in jouw overtuiging. Je houdt van winnen. Aan de basis ligt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een deadline is heilig voor je. Je functioneert optimaal in een platte energieke organisatie, met korte lijntjes. Dankzij een flexibele instelling kun je snel anticiperen op veranderende omstandigheden. Daarin hebben we absoluut een match.

 

WAT VRAGEN WE?

 • Hbo-niveau en minimaal 5 jaar ervaring in vergelijkbare functie binnen een dienstenorganisatie.
 • Je bent gestructureerd, nauwkeurig en doelgericht, inventief en creatief.
 • Aantoonbaar commerciële vaardigheden en functioneert prima onder afleverdruk.
 • Zeer goede beheersing Nederlandse en Engelse taal (regelmatig internationaal overleg).
 • Gedegen kennis van MS Office pakket.

 

WAT KRIJG JE?

 • Natuurlijk een goed salaris
 • Mogelijkheden voor opleiding en training
 • Een telefoon en laptop
 • Thuiswerken in overleg
 • 28 vakantiedagen per jaar (bij fulltime)
 • Collega’s die werk én gezelligheid prima kunnen combineren
 • Werken binnen een succesvolle en groeiende internationale organisatie
 • Het mooiste uitzicht van Hoofddorp, vanuit een nieuw kantoor

 

Kom je met het OV dan stap je bijna voor de deur uit, een eigen auto parkeer in de garage om de hoek. In overleg met je collega’s kun je ’s morgens starten tussen 7.00 uur en 9.30 uur.

 

SOLLICITEREN

Nu al zin om te beginnen? Stuur dan z.s.m. je CV en motivatie naar Marinke Winters via werken@clearchannel.nl. Wil je meer weten over deze functie? Bel dan even: 085 – 017 00 52.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl