Concessie Manager

Clear Channel Nederland heeft (digitale) buitenreclame objecten door heel Nederland. Met onze media verbinden we merken met mensen en zorgen we ervoor dat merken het maximale uit campagnes halen. Wij zijn onderdeel van Clear Channel Outdoor en behoren hiermee tot één van de grootste outdoor bedrijven ter wereld.

 

Voor de afdeling Development zoeken wij een energieke Concessie Manager New Business voor 40 uur per week.

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

In deze functie van Concessie Manager New Business ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van de dagelijkse inkoop van (buiten)reclamecontracten. De nadruk hierbij ligt op het binnenhalen van nieuwe contracten met opdrachtgevers, zoals scholen, parkeergarages, gemeenten etc.

 

Je hebt een proactieve benadering voor concessiegevers (lokale en landelijke overheden) om de outdoormarkt in Nederland in kaart te brengen zodat je weet welke overeenkomsten aflopen en waar groeikansen liggen. Jouw input is belangrijk voor de ontwikkeling van inkoopstrategieën.

 

De administratieve verwerking en controle op de gemaakte afspraken (nieuwe overeenkomsten) behoren ook tot de taken. Je maakt onderdeel uit van het team Development.

 

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zijn op zoek naar een energieke teamplayer met sterk commercieel inzicht die weet wat klantgericht zijn betekent en niet terugdeinst voor uitdagingen. Een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt en in staat is vooruit te denken en de samenwerking opzoekt.

 

Sta jij stevig in je schoenen en weet jij je hoofd koel te houden in een hectische omgeving? Solliciteer dan op de functie. De volgende competenties zijn van belang: projectmatig werken, kansen zoeken en actie ondernemen, overtuigingskracht, besluitvaardigheid en aanpassingsvermogen.

 

PROFIEL

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur commerciële richting;
  • Je kunt goed overweg met het MS Office Pakket;
  • Je bent communicatief vaardig, inventief en oplossingsgericht;
  • Je bent gestructureerd, nauwkeurig, flexibel en resultaatgericht;
  • Daarnaast beheers je goed de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Naast een goed salaris, een leaseauto, telefoon en laptop bieden wij je de kans om te werken binnen een succesvolle en groeiende internationale organisatie. Je werkt met enthousiaste collega’s in een gloednieuw kantoor. Vanaf station Hoofddorp zit je binnen 2 minuten achter je bureau, inclusief topuitzicht op Schiphol. De koks uit ons bedrijfsrestaurant maken dagelijks de lekkerste dingen, die ook nog eens heel gezond zijn! Bootcampen nadat je een dag hard hebt gewerkt behoort ook tot de mogelijkheden.

 

SOLLICITEREN

Zie jij jezelf al zitten bij Clear Channel Nederland? Stuur jouw CV en motivatie naar Marinke Winters via werken@clearchannel.nl. Wil je meer weten over de werkzaamheden? Bel dan 085 – 0170052.

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl