DTP-er (tijdelijk)

 

Ben jij…

  • Creatief
  • Voor 3 maanden beschikbaar als stagiair of als bijbaan voor 16 uur in de week?
  • Ervaren op het gebied van grafische vormgeving?
  • Resultaatgericht, toon je graag initiatief en heb jij een proactieve houding?
  • En oplossingsgericht?

 

Dan zoeken wij JOU!

 

Clear Channel Nederland heeft (digitale) abri’s, billboards en masten door heel Nederland. Met onze media verbinden we merken met mensen. Hiervoor gebruiken we onze vakkennis in combinatie met research en data. Zo zorgen we ervoor dat merken het maximale uit campagnes halen. Met het internationale netwerk van Clear Channel Outdoor, behoren we tot één van de grootste outdoor bedrijven ter wereld.

 

Opdracht

Voor de afdeling Development en de afdeling Marketing & Insights zoeken wij zo spoedig mogelijk een enthousiaste persoon voor verschillende taken op het gebied van grafische vormgeving en DTP. Je hoofdtaak is het intekenen van reclameobjecten. Je hebt daarom kennis van ontwerpprogramma’s als Photoshop en Indesign.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Clear Channel Nederland is volop in beweging. Dit kan alleen met gemotiveerde, enthousiaste en betrokken medewerkers! Wij bieden een tijdelijke functie of stageplaats binnen een enthousiast en resultaatgericht team.

Naast een marktconforme (stage)vergoeding bieden wij een uitdagende afstudeerplaats binnen een succesvolle, innovatieve en internationale organisatie waarin de waarden ‘Forward Thinking, Freedom, Fast, Flexibility, Fullfilling Promises en Fairness’ leidend zijn. Je werkt met jonge en enthousiaste collega’s in een dynamische branche met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Medio juni 2019 vestigt Clear Channel Nederland zich aan het Mercuriusplein 1 in Hoofddorp. Ons nieuwe kantoor bevindt zich tegenover Station Hoofddorp.

 

SOLLICITEREN

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur jouw CV en motivatie naar Marinke Winters, werken@clearchannel.nl. Wil je meer weten over de werkzaamheden? Bel dan 085 – 0170052. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl