Head of Digital

Clear Channel Nederland heeft (digitale) reclame objecten door heel Nederland. Wij zijn onderdeel van het internationale netwerk van Clear Channel Outdoor en behoren daarmee tot één van de grootste outdoor bedrijven ter wereld.

De kans is groot dat je ons bewust of onbewust bent tegengekomen op straat de afgelopen week. In een kleine 300 gemeentes in Nederland vind je abri’s (een luxe woord voor bushokjes) en vrijstaande reclame panelen met daarop een sticker met ons logo. Voor deze objecten, een kleine 17.000 in totaal, doen wij namelijk de exploitatie. Dit doen we aan zowel nationale als internationale merken, die vervolgens het straatbeeld verfraaien met mooie outdoor campagnes.

Omdat wij hard groeien op gebied van digital zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste Head of Digital.


WAT GA JE DOEN?

Als Head of Digital ben jij verantwoordelijk voor al onze digitale producten. Je zorgt voor de juiste data voor onze digitale schermen en hebt veel contact met de SSP’s en DSP’s. Je weet wat er speelt in de digitale wereld van out of home en organiseert kennissessies voor media- en digital bureaus.

We zijn op dit moment hard aan het digitaliseren, zowel in stadscentra, op scholen als in parkeergarages. Je bent  als Head of Digital mede verantwoordelijk voor de strategie op gebied van digitalisering.

Jouw ondernemerschap resulteert in een waardevolle bijdrage aan onze digitale groei, zowel qua locaties als qua schermen. Kortom; een uitdagende en afwisselende nieuwe functie waarin je zelfstandig aan de slag gaat.


WIE ZOEKEN WIJ?

De digitale wereld kent voor jou geen geheimen. DSP’s, SSP’s, third-party data, ad exchanges en audience metrics zijn voor jou bekende termen. Je bent enthousiast en hebt er zin in om zelfstandig aan de slag te gaan en mee te bouwen aan ons groeiende digitale netwerk.

Je hebt een HBO studie afgerond en hebt werkervaring binnen de digitale wereld. Bekendheid met de media- en reclamebranche is een pré. Je bent representatief en in het bezit van rijbewijs B.


WAT BIEDEN WIJ?

Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij je de kans om jezelf te ontwikkelen binnen een succesvolle, innovatieve en internationale organisatie waarin de kernwaarden ‘Forward Thinking, Freedom, Fast, Flexibility, Fullfilling Promises en Fairness’ hoog in het vaandel staan. Je werkt met jonge en enthousiaste collega’s in een gloednieuw kantoor. Vanaf station Hoofddorp zit je binnen 2 minuten achter je bureau, inclusief topuitzicht op Schiphol.

 

SOLLICITEREN?

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur je CV en motivatie vóór
1 oktober 2020 naar Marinke Winters via werken@clearchannel.nl. Wil je meer weten over de werkzaamheden? Bel dan 085 – 0170052.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl