Lokaal adverteren

Regio Drenthe, Friesland en Groningen

 

Mijn naam is Johan Wachtmeester, ik ben 39 jaar en woon in Emmen, midden in mijn werkgebied Noord-Nederland. Daar ben ik als regionaal Account Manager al ruim 9 jaar actief voor Clear Channel.

Vanwege mijn jarenlange ervaring en actief netwerken heb ik een enorm groot netwerk om me heen ontwikkeld, waarin ik mijzelf en de Clear Channel producten en diensten op een uitstekende wijze promoot en vertegenwoordig.

Mooie lokale adverteerders zoals Ziengs schoenen, Wildlands, Wereldrestaurant Puur, de TT Assen, Rabobank Emmen en De Bonte Wever mag ik inmiddels dan ook trots tot mijn trouwe klantenkring rekenen.

Mijn kwaliteiten liggen in het vertalen van jóuw wensen naar een zo optimaal mogelijk advies, en daarbij ga ik voor een relatie voor de lange termijn. Ik verkoop liever een keer ‘nee’, dan dat ik je iets opdring wat je niet nodig hebt. En die ene keer ‘nee’ resulteert op lange(re) termijn in twee keer een ‘ja!’. Kijk, dat is dan natuurlijk weer mooi voor ons allebei! Ik ben dan ook uitstekend in staat om mezelf te verplaatsen in de klant, zonder daarbij mijn eigen identiteit te verliezen.

Mijn motto daarbij is dat zolang je als persoon altijd dicht bij jezelf blijft, je puur, eerlijk en oprecht blijft.

Johan Wachtmeester

 

Fanatiek deelnemer aan bootcamps en obstacle runs en trotse vader van twee zoons van 7 en 9. We zijn groot voetbal-fan en dan vooral van Ajax en nu FC Emmen voor het eerst in haar historie gepromoveerd is naar de eredivisie, zijn we ook geregeld in het stadion van FC Emmen te vinden.

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang een gratis Visual Scan.

 

Peter Schorer

TT Circuit Assen

“Als TT Circuit Assen kiezen wij voor exposure via Clear Channel Nederland, omdat wij via de verschillende Billboards en Abri’s onze evenementen op een uitstekende wijze kunnen presenteren. De zichtbaarheid is groot en maakt een zeer verzorgde indruk. De diversiteit, differentiatie en flexibiliteit van de diensten zijn groot. Onze wensen worden door Johan Wachtmeester op een prettige wijze verwerkt en dit maakt voor ons het plaatje letterlijk en figuurlijk rond.”

Zelf contact opnemen?

Mail: Johan.Wachtmeester@clearchannel.nl

Mobiel: +31 (0)6 23 39 40 16