Lokaal adverteren

Regio Noord-Holland, Flevoland, Gelderland en Overijsel en De Bollenstreek

 

Mijn naam is Daniëlle Deinum, ik ben 37 jaar, geboren Friese en alweer 11 jaar woonachtig aan het mooie strand van Noordwijk. Als Account Manager Local Sales ben ik nu sinds 5 jaar verantwoordelijk voor de regio’s Noord-Holland en Flevoland, plus De Bollenstreek. Wel zo handig als Noordwijk je woonplaats is! Je mag mij gerust een levensgenieter noemen. Zowel privé, maar ook zakelijk. Ik geniet van een open en prettige relatie met mijn klanten, waarbij ik een lach net zo belangrijk vind als een eerlijk en goed advies.

 

Juíst vanwege mijn brede marketingervaring van 12 jaar -waarvan een groot aantal jaar als marketing manager- bij verschillende commerciële bedrijven kan ik mij helemaal verplaatsen in de wensen van mijn klanten. Ik begrijp wat jij wil en kan dat vertalen naar een succesvolle campagne. Op deze manier schep ik graag een band voor jaren met mijn klanten zoals onder andere de Gemeente Amsterdam, Linnaeushof, BurgerMe, RAI, TEC Entertainment, Topsport Amsterdam, Bakkerijketen Van Maanen, BigGym, Rabobank, Johan Cruijff ArenA en diverse mediabureaus.

 

Een eerlijke en open band met mijn klanten, gecombineerd met een goed advies, dát is waar ik van geniet!

Danielle Deinum

 

Ik ben vrolijk, enthousiast, altijd positief en dol op reizen. Het leren kennen van andere culturen en gebruiken vind ik fantastisch!

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang een gratis Visual Scan.

 

Judith Truijens-Hanekroot

Rabobank Haarlem en Omstreken

“De grootste kwaliteiten van Clear Channel zijn het persoonlijke contact en de korte lijnen. De snelheid van werken, de kwaliteit van de dienstverlening en de flexibiliteit spreken mij tevens aan. Samenwerken met Clear Channel ervaar ik daarom als heel erg prettig. Door gebruik te maken van de media van Clear Channel zorgen wij ervoor dat onze campagnes op goede en prominente plekken hangen en de juiste aandacht krijgen.”

Zelf contact opnemen?

Mail: Danielle.Deinum@clearchannel.nl
Mobiel: +31 (0)6 12 06 21 73

Of

Mail: regionaal@clearchannel.nl
Telefoon: +31 (0)85 017 01 36