Lokaal adverteren

REGIO NOORD-HOLLAND, DE BOLLENSTREEK, FLEVOLAND, GELDERLAND EN OVERIJSSEL

 

Mijn naam is Daniëlle Deinum, ik ben 40 jaar, geboren Friese en alweer 14 jaar woonachtig aan het mooie strand van Noordwijk. Als Senior Account Manager Local Sales ben ik nu sinds 7 jaar verantwoordelijk voor de regio’s Noord-Holland, De Bollenstreek, Flevoland, Gelderland en Overijssel. Je mag mij gerust een levensgenieter noemen. Zowel privé, maar ook zakelijk. Ik geniet van een open en prettige relatie met mijn klanten, waarbij ik een lach net zo belangrijk vind als een eerlijk en goed advies.

Juíst vanwege mijn brede marketingervaring van 12 jaar -waarvan een groot aantal jaar als marketing manager- bij verschillende commerciële bedrijven kan ik mij helemaal verplaatsen in de wensen van mijn klanten. Ik begrijp wat jij wil en kan dat vertalen naar een succesvolle campagne. Op deze manier schep ik graag een band voor jaren met mijn klanten zoals onder andere de Gemeente Amsterdam, 4PM Entertainment, Het Rijksmuseum, Enschede Promotie, Stichting Achterhoek Toerisme, Quality Wellnessresorts, Bakkerijketen Van Maanen, Rabobank, McDonald’s en diverse mediabureaus.

Danielle Deinum

 

Ik ben vrolijk, enthousiast, altijd positief en dol op reizen. Het leren kennen van andere culturen en gebruiken vind ik fantastisch!

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang een gratis Visual Scan.

 

Judith Truijens-Hanekroot

Rabobank Haarlem en Omstreken

“De grootste kwaliteiten van Clear Channel zijn het persoonlijke contact en de korte lijnen. De snelheid van werken, de kwaliteit van de dienstverlening en de flexibiliteit spreken mij tevens aan. Samenwerken met Clear Channel ervaar ik daarom als heel erg prettig. Door gebruik te maken van de media van Clear Channel zorgen wij ervoor dat onze campagnes op goede en prominente plekken hangen en de juiste aandacht krijgen.”

Zelf contact opnemen?

Mail: Danielle.Deinum@clearchannel.nl
Telefoon: +31 (0)85 0170 179

Of

Mail: regionaal@clearchannel.nl
Telefoon: +31 (0)85 017 01 36