Lokaal adverteren

Regio Noord-Brabant

Mijn naam is Stijn Verkoelen, 38 jaar jong en geboren en getogen Eindhovenaar, waar ik ook nog steeds woon. Sinds 1 april 2023 ben ik werkzaam als Accountmanager Local Sales bij Clear Channel Nederland en verantwoordelijk voor het gebied Noord-Brabant. Voorheen heb ik bij verschillende grote bedrijven +/- 10 jaar ervaring opgedaan in de sales en marketing.

Mijn kracht ligt in de persoonlijke benadering en het optimaal benutten van kansen, zowel voor onze partners als voor Clear Channel. Ik geloof meer in het opbouwen van lange relaties om zo echte partnerships te creƫren voor nu en in de toekomst. Meedenken en goed luisteren waar de behoeftes precies liggen om zo tot het perfecte resultaat te komen. Dus voor een geslaagde reclamecampagne schroom niet om contact op te nemen. Ik kijk er in elk geval naar uit!

Stijn Verkoelen

 

Samenwonend met mijn verloofde en wat huisdieren. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de weekenden op festivals te vinden of kook ik uitgebreid voor familie en vrienden. Wanneer ik wat langer de tijd heb reis ik graag de wereld over om nieuwe plekjes en culturen te ontdekken.

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang een gratis Visual Scan.

 

Zelf contact opnemen?

Mail: Stijn.verkoelen@clearchannel.nl
Mobiel: +31 (0)6 21 82 36 95

Of

Mail: regionaal@clearchannel.nl
Telefoon: +31 (0)85 0741999