Clear Channel en NU.nl tonen nieuws op digitale schermen

De digitale schermen van Clear Channel Nederland tonen vanaf nu content van nieuwssite NU.nl. Beide partijen zijn hiervoor een samenwerking aangegaan. In heel Nederland worden de schermen van Clear Channel, naast commerciële content, voorzien van de laatste nieuws headlines, weer en verkeer.

Relevant

“Ons digitale aanbod breidt steeds verder uit. Dat biedt adverteerders veel mogelijkheden om zichtbaar te zijn op het juiste moment, de juiste plaats én in de juiste context. Zo wordt hun boodschap relevanter voor passanten. Door het laatste nieuws te tonen van NU.nl, de grootste nieuwssite van Nederland, hopen we onze digitale schermen nóg relevanter te maken voor passanten en uiteindelijk dus ook voor de adverteerder. Of dat daadwerkelijk zo is, weten we na een testperiode waarbij onderzoek wordt gedaan naar het effect van de nieuwscontent op de schermen.” Raymond van Kasterop, Managing Director bij Clear Channel Nederland.

 

 

Gratis nieuws

Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur NU.nl over de samenwerking: “NU.nl is het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland. We zoeken altijd naar vernieuwende manieren om ons nieuws te delen, omdat we er in geloven dat gratis nieuws belangrijk is voor onze samenleving. Ik ben er dan ook geweldig trots op dat we nu ook op grote schermen in verschillende steden te zien zijn.”

 

Digitale schermen

Clear Channel Nederland heeft op dit moment ruim 160 digitale schermen in haar portfolio verspreid door heel Nederland. De meeste digitale schermen staan in Utrecht en Eindhoven, maar ook in parkings Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Leiden zijn digitale schermen van de outdoor exploitant te vinden.