Clear Channel gaat de vrijstaande reclamevitrines in Eindhoven exploiteren

Clear Channel gaat de vrijstaande reclamevitrines in Eindhoven exploiteren. De concessie omvat 670 analoge vakken en 100 digitale schermen en heeft een looptijd van acht jaar met verlengingsoptie tot nog eens twee jaar.

Tot februari 2022 exploiteerde Clear Channel in Eindhoven 600 vakken in de abri’s. De abri’s worden per heden niet meer door Clear Channel geëxploiteerd. In plaats daarvan gaat Clear Channel 670 vakken in de vrijstaande reclame vitrines exploiteren en worden er 100 digitale schermen geplaatst in Eindhoven. Meer vakken dus én toevoeging van digitaal 2m². De verwachting is dat de nieuwe analoge objecten vanaf mei 2022 geplaatst worden. Voor de digitale schermen worden de vergunningen op korte termijn aangevraagd. Plaatsing van de objecten volgt direct na goedkeuring daarvan.

Wierish Debipersad, Commercial Director Clear Channel Nederland.

“Met deze objecten breiden we onze jarenlange zichtbaarheid in Eindhoven nog verder uit. We hebben straks niet alleen méér analoge vakken in Eindhoven dan eerder, maar we voegen ook nog eens 100 digitale schermen toe op toplocaties in het centrum van Eindhoven. Deze 100 digitale schermen zijn een mooie toevoeging aan ons City Live netwerk, waarmee we onze adverteerders zichtbaarheid bieden in grote steden als Utrecht, Den Bosch, Gouda, Tilburg en dus ook Eindhoven. Wij kijken er naar uit om de creatieve en data gedreven DOOH campagnes van onze adverteerders terug te zien op dit netwerk.”

“De gemeente Eindhoven focust op energiebesparing, duurzame energie en duurzame mobiliteit. Dit gaan we ook terugzien in de vernieuwde vrijstaande reclamevitrines die Clear Channel gaat exploiteren. Voor de objecten wordt gebruik gemaakt van gerecyclede en duurzame materialen. Daarnaast worden de reclamevitrines voor 100% gevoed met groene stroom en worden de posterwissels uitgevoerd met elektrisch vervoer. Samen werken we aan de klimaat robuuste stad.”, aldus Richard Ponjee, Manager (D)Out of Home Media & Exploitaties Eindhoven 247.