Clear Channel Nederland nieuwe buitenreclame exploitant in gemeente Capelle aan den IJssel

Het contract voor de exploitatie van de bushokjes en vrijstaande reclamevitrines in gemeente Capelle aan den IJssel is gegund aan Clear Channel Nederland.  

De overeenkomst gaat vandaag, 15 juni 2020, van start en omvat 158 analoge reclamevakken in 58 abri’s en 21 vrijstaande reclamevitrines. “Gemeente Capelle aan den IJssel maakt onderdeel uit van de metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Alle kernen binnen de gemeente grenzen aan Rotterdam. Met de winst van Capelle en eerder dit jaar ook Leiden en Gouda, wordt onze positie in de Randstad daarom nog verder verstevigd. Daarnaast heeft de toevoeging van Capelle aan ons portfolio een positief effect op onze landelijke spreiding.”

 

Capelle aan den IJssel heeft ruim 68.000 inwoners en kent meerdere winkelcentra, een theater en twee grote bedrijventerreinen. Deze bedrijventerreinen tellen samen zo’n 880 bedrijven en zijn goed voor meer dan 21.000 banen. “Dit maakt Capelle aan den IJssel een interessante gemeente voor adverteerders.”, aldus Wierish Debipersad, Commercial Director bij Clear Channel Nederland.