Clear Channel Nederland nieuwe buitenreclame exploitant in Leiden

Clear Channel Nederland heeft in samenwerking met RBL de concessie voor buitenreclame gewonnen in Leiden. Het betreft een exclusieve overeenkomst met een minimale looptijd van 15 jaar. Hierdoor zijn de objecten van Clear Channel te vinden in 284 van de in totaal 355 gemeenten in Nederland.

“We zijn trots dat we wederom een 100.000+ gemeente kunnen toevoegen aan ons landelijk dekkende netwerk. Door Leiden toe te voegen, zorgen we ervoor dat onze unieke spreiding en bereik nog verder toeneemt. De nieuwe objecten die worden geplaatst zijn duurzaam en vernieuwend. Leiden kent een rijke geschiedenis en trekt jaarlijks ruim 1 miljoen museumbezoekers. Daarom zijn er in de objecten culturele elementen van de stad verwerkt. Zo voegen we kunst en de lokale identiteit toe aan het straatbeeld.”, aldus Wierish Debipersad, Commercial Director Clear Channel Nederland.

 

Leiden is na Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer de 4e gemeente in Zuid-Holland en heeft 124.899 inwoners. Clear Channel Nederland gaat in Leiden 384 analoge zijdes exploiteren in zowel abri’s als vrijstaande panelen. In augustus 2020 wordt gestart met het vervangen van de huidige objecten.