Rotterdam

Clear Channel Nederland vanaf 1 augustus dé exploitant in Rotterdam

HOOFDDORP –  Clear Channel Nederland is vanaf 1 augustus 2024 verantwoordelijk voor de buitenreclame exploitatie van de analoge reclameobjecten van RET in Rotterdam en omgeving. Dit heeft RET afgelopen vrijdag laten weten. Deze concessie omvat ruim 2.800 analoge vakken.

De gewonnen concessie omvat het beheer, onderhoud, schadeherstel en exploitatie van de abri’s en analoge metropanelen in het vervoersgebied van de RET. Deze abri’s en metropanelen zijn grotendeels te vinden in Rotterdam, maar ook in omliggende gemeenten als Vlaardingen, Albrandswaard en Barendrecht en op stations van de Randstadrail. Het gaat in totaal om ruim 2.800 analoge vakken. Naast deze abri’s en metropanelen valt ook ‘station domination’ op metrostation Beurs binnen de concessie. Het contract start per 1 augustus 2024 en heeft een looptijd van 5 jaar, met daarna een optie tot verlenging van 1 jaar.

 

Een van de grootste concessies van Nederland

Wierish Debipersad, Commercial Director bij Clear Channel Nederland, benadrukt:

“RET is een van de grootste concessies van Nederland, dus wij zijn enorm blij om ruim 2.800 analoge vakken in Rotterdam en omgeving toe te voegen aan ons portfolio. Vanaf 1 augustus zijn wij dé exploitant in Rotterdam. Kijkend naar de top steden van Nederland, vind je ons in Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Almere, Den Bosch, Leiden, Leeuwarden en Maastricht. Steden om trots op te zijn en een combinatie die zorgt voor een verbetering van ons landelijke bereik en een nog betere landelijke dekking voor onze adverteerders.”

 

Bijdrage media aspiraties RET

“Wij zijn enorm verheugd met onze nieuwe mediapartner, Clear Channel, die dankzij hun ruime ervaring in media-exploitatie en brede adverteerdersnetwerk een onmisbare aanvulling is voor de ontwikkeling van onze media aspiraties.”

Jean Paul Duurland, Manager Marketing, Verkoop en Services bij RET.