Scholieren in beweging tijdens Stair Climb Challenge

Na het succes van vorig jaar organiseerde Clear Channel opnieuw de Stair Climb Challenge; een traploopwedstrijd voor scholieren. Het evenement vond plaats van 9 t/m 17 september 2017 in de door NOC*NSF georganiseerde Nationale Sportweek.

Promoten van sporten onder jongeren

Het doel van de Nationale Sportweek en de Stair Climb Challenge is het promoten van sporten en bewegen onder jongeren. Diverse scholen door heel Nederland hebben afgelopen week enthousiast meegedaan aan de Stair Climb Challenge. Op de deelnemende scholen zijn verschillende klassen de strijd met elkaar aangegaan. De leerlingen renden in kleine teams zo snel mogelijk de trap op.

Om invulling te geven aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid streven wij ernaar onze jongerenmedia positief en stimulerend in te zetten. De organisatie van de Stair Climb Challenge is hier een voorbeeld van. Met de Stair Climb Challenge maken we jongeren bewust van het belang van sporten en bewegen.

Raymond van Kasterop, Sales & Marketing Director Clear Channel Nederland

Winnaars vallen in de prijzen

Clear Channel was op vrijdag 15 september j.l. aanwezig op mboRijnland in Leiden om de leerlingen aan te moedigen. De snelste klas van mboRijnland won een cheque voor een dagje uit met de hele klas naar attractiepark Walibi Holland. Uit de winnende klassen van de andere deelnemende scholen worden komende week nog eens twee winnaars geloot. Ook deze winnaars mogen met de hele klas naar Walibi Holland.