Wierish Debipersad nieuwe Commercial Director Clear Channel Nederland

Per 22 juli 2019 start Wierish Debipersad als Commercial Director bij Clear Channel Nederland. Hij geeft leiding aan alle commerciële afdelingen binnen Clear Channel Nederland en treedt toe tot het management team.

Debipersad is al geruime tijd werkzaam in de mediawereld. De afgelopen 2 jaar werkte hij in diverse functies bij RTL en daarnaast heeft hij ruim 10 jaar ervaring in de out of home branche. “Out of home is sterk in ontwikkeling en een van de mediumtypen die het afgelopen jaar een sterke stijging heeft laten zien in marktaandeel. Clear Channel is zowel internationaal als lokaal terrein aan het winnen en haar proposities aan het uitbreiden. Ik kijk er naar uit om de organisatie op diverse vlakken verder te professionaliseren en te laten groeien”, aldus Debipersad.

Voorheen vervulde Raymond van Kasterop de functie van Commercial Director. Hij werd in mei 2019 benoemd tot Managing Director, waardoor de functie van Commercial Director vacant werd. Met de komst van Debipersad is de functie van Commercial Director weer vervuld.