Case About You

Spectactular About You trekt de aandacht langs de A4

Het was niet te missen. Overal waar je keek zag je de afgelopen weken een mysterieuze reclamecampagne van About You. Op 10 oktober werd de modewebshop voor het grote publiek gelanceerd en werd duidelijk waar About You voor staat.

Spectacular langs de A4

Out of home maakte deel uit van de Nederlandse lanceringscampagne van About You. Op de billboards, abri’s en masten van o.a. Clear Channel prijkte de campagne van deze online moderetailer. Naast deze standaard objecten verscheen op de mast langs de A4 bij Schiphol een maatwerk uiting.

 

Toen ik About You om een eerste reactie vroeg naar aanleiding van de campagne bij Clear Channel, was het antwoord kort maar duidelijk. De campagne, met als hoogtepunt de spectacular langs de A4, werd als ‘very cool’ ervaren.”

Sabrina Sneekes, Media Executive PHD Nederland

Omzetgroei van meer dan 100 procent

About You is op dit moment actief in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Nederland en België. De verwachte omzet van het bedrijf in het gebroken boekjaar 2017-2018 is 275 miljoen euro. In het  boekjaar 2016-2017 bedroeg de omzet 135 miljoen euro. Dat betekent een groei van meer dan 100 procent. De komende jaren wil About You verder groeien naar een omzet die hoger is dan een miljard euro.