Veronica laat voorbijgangers van bushalte Neude schrikken

Tijdens Veronica’s Halloween maand zendt Veronica elke zaterdagavond  in oktober drie thriller- of horrorfilms uit. Om de filmmaand op de speciale manier onder de aandacht te brengen is bushalte Neude in Utrecht van 1 tot 10 oktober j.l. in Halloween sferen gebracht, inclusief spinnenwebben, spinnen, skeletten en pompoenen.

Op het digitale scherm in de abri werden overdag films aangekondigd, maar zodra het ’s avonds donker werd, werd er op het digitale scherm een karakter getoond die voor een schrikmoment zorgde. De illusie werd gewekt alsof je door het digitale scherm richting Neude keek. Dit beeld werd verstoord door een karakter die in het beeld kwam lopen en de interactie zocht met de voorbijgangers en ze liet schrikken.

 

 

 

 

Deze special op Neude is tot stand gekomen in samenwerking met Veronica, Out of Home Masters en Clear Channel.

 

Bastiaan van Dalen, zendermanager Veronica

Halloween beleef je bij Veronica. Om deze periode ludiek in te luiden, en vooral dit belevingsgevoel mee te geven, kwam het idee tot stand om busreizigers op één van de drukste plekken in Utrecht te verrassen. Wij hopen de komende periode bij Veronica liefhebbers te trakteren en te verrassen met de beste top Halloween films en premières