Onze tools

Jouw campagne nog beter maken. Daar streven wij continu naar.  Als experts in outdoor reclame weten wij als geen ander hoe jij het verschil maakt op straat en hoe en waar je jouw verhaal het beste vertelt. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doelgroep bereikt. Onze teams, tools en insights helpen jou daarbij.

Maak het verschil

Create

Een outdoor advertentie heeft impact en valt op in het straatbeeld waarin we ons allemaal bevinden. Ons Create team is in staat om jouw campagne te laten opvallen met out of the box oplossingen. Bij Trends & Insights vind je recente creatieve cases. Door ons internationale netwerk van Create teams zijn er vele voorbeeldcases van over de hele wereld. Benieuwd hiernaar? We plannen graag een Creatieve sessie in.

 

Eén van onze Create tools is onze Visual Scan waarmee op basis van algoritmes wordt voorspeld hoe naar jouw visual wordt gekeken. Daarnaast geeft het uitvoeren van een post-test inzicht hoe je campagne is ontvangen door het publiek. Dat zorgt voor interessante learnings.

 

Zelf alvast aan de slag gaan? Check onze gouden tips en bekijk hoe jouw uiting er in het straatbeeld uit ziet met onze visualizer.

Abri Special in Zandvoort tijdens Dutch Grand Prix
Bereik jouw doelgroep

Target met data

Met onze datatool koppelen we relevante data aan onze panelen. Wanneer je een product aanbiedt dat verkrijgbaar is in een fysieke winkel, is outdoor reclame het juiste medium om jouw product onder de aandacht te brengen. Het is de laatste reminder nét voor de aankoop. Interessant als je weet dat 86% van de boodschappers wel eens ongeplande aankopen doet. Met onze datatool selecteren wij panelen op de aanrijdroute naar of panelen dichtbij de winkel. Zo is jouw campagne zichtbaar het juiste moment. Doordat we met verschillende datapartners werken, kunnen we naast winkels ook panelen selecteren rond bijvoorbeeld sportscholen, restaurants, hondenuitlaatplekken en basisscholen.

 

Daarnaast kunnen we panelen selecteren in de leefomgeving van mensen. Op basis van doelgroepscores bepalen we in welke gemeenten, wijken en buurten een bovengemiddelde aanwezigheid is van bijvoorbeeld hoogopgeleiden, vermogende, grote gezinnen, hondenbezitters, 50-plussers of kampeerders. De genoemde doelgroepen zijn slechts een greep uit de mogelijkheden. Door op deze manier panelen te selecteren bereik je jouw doelgroep op de juiste plaats, namelijk binnen de eigen leefomgeving.

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl