Onze Media

Mensen zoals jij en ik zijn steeds meer buiten. Onderweg van A naar B. Kom in contact met deze miljoenen Nederlanders, op het moment dat ze ontvankelijk zijn voor reclame. Je vindt onze outdoor objecten in bijna 300 gemeentes in Nederland.

 

Van abri’s met 2m² reclamevakken tot digitale schermen in shopping areas en parkings. Doordat je onze objecten door heel Nederland vindt, levert dit je een uniek gespreid bereik op.

Langs de weg, in de wijk en in de stad

Abri's

Door heel Nederland vind je ze: bushokjes met een reclamevenster. 24/7 zichtbaar in het straatbeeld en niet te missen. Verspreid door heel Nederland hebben we zo’n 15.000 reclamevakken, waaronder in grote steden als Utrecht, Eindhoven, Zaanstad en Maastricht waar je jouw verhaal kunt vertellen.

 

Lees verder 

Ons groeiende digitale shoppingsnetwerk

City Live

City Live is hét digitale shoppingnetwerk van Clear Channel met schermen in o.a. Utrecht, Eindhoven, Gouda en Tilburg, maar ook in parkeergarages in grote steden. De schermen bevinden zich middenin en rondom stadscentra en shopping areas. Ideaal om shoppers te bereiken net voor de aankoop.

 

Lees verder

 

Bereik Generation Z

Education Media

Met het Education Media Network bereik je Gen Z daar waar ze bijna dagelijks zijn: op school. Op middelbare scholen, mbo’s, hogescholen en universiteiten in heel Nederland bereiken wij Gen Z met zowel digitale als analoge panels, die zich bevinden op de drukste locaties, zoals in de aula/kantine, bij de in/uitgang en in de centrale hal.

 

Lees verder

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl