Onze Media

Van bushaltes tot aan vrijstaande panelen (FSU’s), zowel analoog als digitaal. Bereik miljoenen mensen via onze objecten op straat, in parkings en op scholen.

Langs de weg, in de wijk en in de stad

Adshels

Door heel Nederland vind je ze: bushokjes en vrijstaande panelen met een reclamevenster. 24/7 zichtbaar in het straatbeeld en niet te missen. Verspreid door heel Nederland hebben we meer dan 15.000 reclamevakken, waaronder in grote steden als Almere, Eindhoven, Tilburg en Maastricht waarin je jouw boodschap kunt vertonen.

 

Lees verder 

Adshel met sedumdak
Generation Z @School

Education Media

Met het Education Media Network bereik je Gen Z daar waar ze bijna dagelijks zijn: op school. Op middelbare scholen, mbo’s, hogescholen en universiteiten in heel Nederland bereiken wij Gen Z met zowel digitale schermen als analoge vakken, die zich bevinden op de drukste locaties, zoals in de aula/kantine, bij de in/uitgang en in de centrale hal.

 

Lees verder

Education Media Live - Lucas and Steve
Groeiende digitaal shoppingsnetwerk

City Live

City Live is hét digitale shoppingnetwerk van Clear Channel met schermen in o.a. Almere, Eindhoven, Gouda, Den Bosch en Tilburg. De schermen bevinden zich middenin en rondom stadscentra en shopping areas. Ideaal om shoppers te bereiken net voor de aankoop.

 

Lees verder

 

City Live Campagne Almere Jean Paul Gaultier
Shopping, Business, Leisure

Inner City Live

De digitale schermen van het Inner City Live netwerk bevinden zich in parkings in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Maastricht, Enschede, etc. Of mensen nu een middagje gaan shoppen, een avondje uit gaan, of naar een zakelijke afspraak gaan. Het begint én eindigt in een parking.

 

Lees verder

Inner City Live - Uiting KPN

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl