City Live

City Live is hét digitale shoppingnetwerk van Clear Channel met schermen in topsteden in Nederland, als Almere, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg en Gouda. De schermen bevinden zich middenin en rondom stadscentra en shopping areas. Ideaal om shoppers te bereiken net voor de aankoop. Of dat nu onderweg is naar de aankoop, of als ze aan het shoppen zijn. Met het City Live netwerk zorg je ervoor dat jouw merk zichtbaar is op het juiste moment en op de juiste plaats.

 

Almere

Almere is met 224.299 inwoners de 8e stad van Nederland en behoort tot de jongste en snelst groeiende steden. Almere is ruim opgezet met veel groen en is centraal gelegen, vlakbij grote steden als Amsterdam en Utrecht. Met de trein sta je vanaf Almere Centrum binnen 20 minuten op Amsterdam Centraal.

Hartje centrum

Het centrum van Almere is ruim opgezet met meer dan 400 winkels. Shop bij grote merken als MAC Cosmetics, Pull & Bear, G-star of bij kleine boetiekjes. Op woensdag en zaterdag vind je op het Stadhuisplein de markt, waar je terecht kunt voor je wekelijkse boodschappen. Het digitale City Live netwerk in Almere bestaat uit 51 schermen. De LCD schermen staan middenin hartje centrum, andere winkelgebieden en aanrijroutes. Ideaal om het winkelend- en uitgaanspubliek te bereiken.

 

 

 

City Live Campagne Almere Jean Paul Gaultier

Eindhoven

Innovatie is bijna een synoniem geworden voor Eindhoven, de 5e stad van Nederland. Wekelijks bezoeken ruim 400.000 mensen het centrum van Eindhoven vanuit alle windstreken. Wist je dat Eindhoven dé shopping stad van het Zuiden wordt genoemd? Logisch, want je vindt er meer dan 300 winkels die 7 dagen in de week open zijn en zich op korte loopafstand van elkaar bevinden. Van grote modeketens als Bijenkorf, Zara, Primark, C&A en H&M tot boetiekjes in het zuidelijke gedeelte van het centrum.

Uitkijktoren

Een revolutionair, multifunctioneel en interactief informatiesysteem: de CityBeacon. Het bovenste scherm toont advertenties en valt daarom onder het City Live netwerk. Naast het dubbelzijdige LCD-scherm aan de bovenkant bevat de zuil op ooghoogte een touchscreen waarmee je toegang hebt tot interactieve plattegronden met stadsinformatie en evenementen. CityBeacons bieden o.a. gratis Wifi-netwerk, doen milieumetingen (denk aan luchtkwaliteit) en zorgen voor straatverlichting. De LCD-schermen staan middenin het centrum tussen het winkelend publiek. Doordat de schermen zich op zo’n 3 meter hoogte bevinden, zie je het scherm altijd, hoe druk het ook is in het innovatieve Eindhoven.

Gouda

Als je Holland zegt, zeg je Gouda. Goudse stroopwafels en Goudse Kaas; het zijn producten waar ons land om bekend staat. Dat Hollandse gevoel krijg je zeker als je rondloopt in het pitoreske Gouda. Maar Gouda is ook een stad met ruim 70.000 inwoners. Middenin het Groene Hart, tussen Utrecht, Den Haag en Rotterdam in. Naast de vele winkels en terrassen rondom de Markt, met in het midden De Waag, is het ook adembenemend om door de bijna 750 jaar oude stad te lopen. Het historisch centrum met bekende bouwwerken én idyllische grachtjes maakt het echt pitoresk.

Middenin het historische centrum

Een terrasje aan het water, shoppen, één van de vele musea bezoeken of één van de activiteiten bezoeken zoals de Kaasmarkt, Gouda bij Kaarslicht, Zotte Zaterdag en de Goudse Keramiekdagen. Niet voor niets dat Gouda in 2019 795.000 Nederlandse toeristen trok. De 16 City Live schermen in Gouda staan uitsluitend in voetgangersgebied en alleen in het centrum van de stad zoals op de Oude en Nieuwe Markt en in winkelstraat Kleiweg. Echte voltreffers!

Den Bosch

Den Bosch is met ruim 150.000 inwoners de hoofdstad van ‘Bourgondisch Brabant’ en natuurlijk bekend van de ‘Bossche Bollen’. De stad kent als vestingstad een grote historie en staat boordevol monumenten. Maar het is ook een stad met eigentijdse kunst, design en hippe winkels en ontelbare terrassen en restaurants. Maar er wordt ook hard gewerkt. Wist je dat Den Bosch economisch gezien een succesvolle regio is? Den Bosch staat in de top drie van economische toplocaties, blijkt uit onderzoek van Elsevier en Bureau Louter. Een stad met veel dynamiek dus!

Van station tot toegangswegen

Wie Den Bosch bezoekt dompelt zich onder in gezelligheid. Horecapleinen met ontelbaar veel terrassen, cafés met de gezelligste muziek en heerlijke restaurants waar je je als Bourgondiër snel thuis voelt. De 12 City Live schermen in Den Bosch staan onder andere bij het station en langs wegen van en naar de stad. Dus of je nu met de trein, bus, auto of fiets naar Den Bosch komt, je komt ze overal tegen.

Een blijvend groeiend netwerk

In steeds meer steden in Nederland vind je de digitale schermen van het City Live netwerk. Het netwerk groeit en verspreidt zich steeds verder door Nederland. Zo vind je het City Live netwerk ook in Tilburg, Heerlen, Valkenburg en Diemen.

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl