We optimize your outdoor campaign

Ons doel is om outdoor campagnes te optimaliseren. Hiervoor gebruiken we onze vakkennis in combinatie met insights en data. Zo zorgen we ervoor dat merken het maximale uit campagnes halen. Hoe we dat doen? Met People & Places en met Create.

Bereik jouw doelgroep

People & Places

Met People & Places bereiken we jouw doelgroep op het juiste moment én op de juiste plaats. Wij beschikken over ruim 2 miljoen POS (point of sale) en POI (point of interest) locaties en andere relevante data die wij koppelen aan onze objecten. Hierdoor kunnen we jouw doelgroep bereiken op specifieke plekken verspreid door het hele land. Jouw campagne kan bijvoorbeeld zichtbaar zijn dicht bij door jouw gekozen verkooppunten.

Bijvoorbeeld rond een bepaalde supermarkt, slijterij of drogisterij. Je bent hiermee zichtbaar op de juiste plek én op het juiste moment dus, namelijk nèt voor de aankoop. Slim, zeker als je weet dat 86% van de shoppers ongeplande aankopen doet en 57% doet dit zelfs vaak doet. Ook kunnen we ervoor zorgen dat jouw uiting zichtbaar is in de buurt van plaatsen die jouw doelgroep bezoekt. Denk aan sportvelden, snelwegen, scholen, pretparken, casino’s, restaurants en bibliotheken.

 

Hulp bij creatie

Create

Het effect van een outdoor campagne wordt voor 47% bepaald door het ontwerp van de uiting. Met Create helpen we je daarom graag bij de creatie van jouw outdoor uiting. Voorafgaand aan een campagne kunnen we jouw uiting checken door middel van een Visual Scan. Met deze scan wordt op basis van algoritmes onderzocht hoe de aandacht de eerste 3-5 seconden over een poster wordt verdeeld. Op basis van de resultaten adviseren wij hoe een ontwerp visueel geoptimaliseerd kan worden. Ook kunnen we na afloop van een campagne een effectmeting doen. Deze post-meting voeren wij uit in samenwerking met onderzoeksbureau Validators.

Zelf kun je alvast de 8 gouden tips raadplegen voor het opmaken van je outdoor uiting. Zo kun je het maximale uit je campagne halen.

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl