Over Clear Channel

Clear Channel Nederland is onderdeel van Clear Channel Europe. Clear Channel Europe is een divisie van het wereldwijde Out of Home media bedrijf Clear Channel Outdoor Holdings, Inc. (NYSE: CCO).

 

Het Clear Channel Europe portfolio bestaat uit 16.000 digitale en 400.000 niet-digitale displays, verdeeld over 17 landen. Clear Channel Europa heeft 2.900 medewerkers, die allemaal werken aan onze gezamenlijke missie ‘Creating the Future of Media’. Ons doel is om zowel een ‘Platform for Brands’ als een ‘Platform for Good’ te zijn. Met andere woorden, we realiseren de mediadoelstellingen van adverteerders en tegelijkertijd hebben we een positieve impact op de wereld om ons heen.

 

Clear Channel Outdoor Holdings, Inc. (NYSE: CCO) is een van de ’s werelds grootste buitenreclamebedrijven met een portfolio van ongeveer 500.000 displays in 22 landen in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en Azië, waarmee we miljoenen mensen per maand bereiken. Het bedrijf bestaat uit twee divisies – Clear Channel Outdoor Americas (CCOA), de Amerikaanse en Caribische divisie, en Clear Channel International (CCI). CCO heeft wereldwijd ongeveer 4.800 mensen in dienst.

Kwaliteit en duurzaamheid

Onze focus

Kwaliteit en duurzaamheid hebben onze focus. Dit zie je terug in campagnes, maar ook in onze outdoor objecten. In Utrecht zijn honderden bushokjes voorzien van een bankje van bamboe, van LED-verlichting en van groene daken die wereldfaam kregen.

 

Ook wordt in meerdere abri’s een AED geplaatst, tonen we nieuws, weer en verkeer op onze digitale schermen en werken we samen met (lokale) initiatieven die de omgeving beter en mooier maken. Zo maken we onze objecten steeds functioneler en relevanter, voor zowel adverteerders als gebruikers.

We doen graag iets terug

Partners

Clear Channel Nederland vindt het belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij. Wij kiezen daarom jaarlijks goede doelen die wij een warm hart toedragen. We hebben ruim 16.000 panelen in bijna 300 gemeentes in Nederland, waardoor onze partners zichtbaar kunnen zijn in heel Nederland. De partners van dit jaar hebben allemaal een link met het thema ‘duurzaamheid’.

 

Partners die we op dit moment ondersteunen

 

Plastic Soup Foundation

Trees 4 All

Stichting Nederland Schoon

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl