Over Clear Channel

Clear Channel Nederland is onderdeel van Clear Channel Europe. Clear Channel Europe is een divisie van het wereldwijde Out of Home media bedrijf Clear Channel Outdoor Holdings, Inc. (NYSE: CCO).

 

Het Clear Channel Europe portfolio bestaat uit 16.000 digitale en 400.000 niet-digitale displays, verdeeld over 17 landen. Clear Channel Europa heeft 2.900 medewerkers, die allemaal werken aan onze gezamenlijke missie ‘Creating the Future of Media’. Ons doel is om zowel een ‘Platform for Brands’ als een ‘Platform for Good’ te zijn. Met andere woorden, we realiseren de mediadoelstellingen van adverteerders en tegelijkertijd hebben we een positieve impact op de wereld om ons heen.

 

Clear Channel Outdoor Holdings, Inc. (NYSE: CCO) is een van de ’s werelds grootste buitenreclamebedrijven met een portfolio van ongeveer 500.000 displays in 22 landen in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en Azië, waarmee we miljoenen mensen per maand bereiken. Het bedrijf bestaat uit twee divisies – Clear Channel Outdoor Americas (CCOA), de Amerikaanse en Caribische divisie, en Clear Channel International (CCI). CCO heeft wereldwijd ongeveer 4.800 mensen in dienst.

Kwaliteit en duurzaamheid

Onze focus

Kwaliteit en duurzaamheid hebben onze focus. Dit zie je terug in campagnes, maar ook in onze outdoor objecten. In Utrecht zijn honderden bushokjes voorzien van een bankje van bamboe, van LED-verlichting en van groene daken die wereldfaam kregen.

 

Ook wordt in meerdere abri’s een AED geplaatst, tonen we nieuws, weer en verkeer op onze digitale schermen en werken we samen met (lokale) initiatieven die de omgeving beter en mooier maken. Zo maken we onze objecten steeds functioneler en relevanter, voor zowel adverteerders als gebruikers.

Kom jij ons versterken?

Vacatures

Werken bij Clear Channel is werken in een succesvolle en groeiende internationale organisatie. Je werkt met jonge en enthousiaste collega’s in een gloednieuw kantoor. Vanaf station Hoofddorp zit je binnen 2 minuten achter je bureau, inclusief topuitzicht op Schiphol. De koks uit ons bedrijfsrestaurant maken dagelijks de lekkerste dingen, die ook nog eens heel gezond zijn!

 

Actuele vacatures

 

Business Development Manager

 

Lead Fairness in media

Onze missie is om voorop te lopen op het gebied van fairness. Ons doel is om een ​​inclusieve organisatie te zijn die verschillen toejuicht en iedereen eerlijk behandelt. Omdat we samen iets buitengewoons kunnen bereiken.

 

FULFILLING PROMISES

Clear Channel is een betrouwbare partner, die trots is op haar opgebouwde reputatie in het leveren van producten en diensten. Door het continu nastreven van de hoogste kwaliteit zijn onze betrokken medewerkers resultaatgericht en gefocust op het behalen van het hoogste rendement voor onze relaties.


FLEXIBILITY

Clear Channel ziet in dat een ‘one size fits all’ benadering zelden het beste resultaat voor haar relaties biedt. De focus ligt op het leveren van op maat gemaakte campagnes, die gebaseerd zijn op doelgroep segmentatie en creatieve flexibiliteit. Nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingsverbanden maximaliseren daarnaast de mogelijkheden van media-investeringen in het out-of-home segment.


FAIRNESS

Clear Channel respecteert en omarmt het unieke van al haar medewerkers. We werken samen om een ​omgeving te creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn. Onze teams moeten even divers zijn qua samenstelling, als het publiek dat we elke dag bereiken.


FREEDOM

Clear Channel erkent lokale culturen en de ondernemersgeest van haar medewerkers, relaties en partners. Het benutten van ideeën die tot groei voor deze partijen leiden wordt gestimuleerd. Wij zijn een bedrijf dat bestaat uit lokale ondernemingen met ieder een eigen ontstaansgeschiedenis.


FORWARD THINKING

Clear Channel breidt voortdurend haar medianetwerk uit en maakt wereldwijd gebruik van de nieuwste technologieën. Onze langetermijninvestering in onderzoek geeft continu inzicht in de effectiviteit van buitenreclame. De toekomst inspireert ons in het bijdragen aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

And we do it…

FAST

We doen graag iets terug

Partners

Clear Channel Nederland vindt het belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij. Wij kiezen daarom jaarlijks goede doelen die wij een warm hart toedragen. We hebben ruim 16.000 panelen in bijna 300 gemeentes in Nederland, waardoor onze partners zichtbaar kunnen zijn in heel Nederland. De partners van dit jaar hebben allemaal een link met het thema ‘duurzaamheid’.

 

Partners die we op dit moment ondersteunen

 

Plastic Soup Foundation

Natuurmonumenten

Stichting Nederland Schoon

Amber Alert

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl