Campaign Planner

Clear Channel Nederland is onderdeel van Clear Channel Europe (CCE) en telt 50 enthousiaste en gedreven medewerkers. We beheren ruim 1.600 digitale en 16.000 niet digitale displays door heel Nederland.

‘Creating the future of media’ is onze Europese toekomstvisie. Dit houdt in dat we ‘ons domein’ van buitenreclame de komende jaren willen transformeren met data-gedreven innovaties, in het voordeel van al onze stakeholders. Dus zowel adverteerders, mediabureaus, gemeentes en andere partners.

Wij zijn zowel een ‘Platform for Brands’ als een ‘Platform for Good’. We verwezenlijken de mediadoelstellingen van onze adverteerders, van brand building tot activatie. Tegelijkertijd zijn we meer dan een media owner en vinden we dat we een verantwoordelijkheid hebben om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Bij ons maak je deel uit van een hecht team, is er ruimte voor individuele groei en ontwikkeling en kijken we uit naar jouw frisse en creatieve ideeën. We werken in een gezellig en informeel team, maar zijn ook een toekomstgericht bedrijf dat het verschil wil maken!

We zouden graag zien dat je ons vergezelt op onze reis om de toekomst van media te creëren. Dus Bring you, Shape us!

 

OVER DE FUNCTIE

Wij zijn op zoek naar een Campaign Planner (M/V). Een Pietje Precies die onze afdeling -Campaign Planning- komt versterken. Een kei in planning en organisatie die zich niet snel gek laat maken. Een aanpakker die altijd beter wil dan de vorige keer en nooit genoegen neemt met een zesje.

 

WAT GA JE DOEN?

Campaign Planning is een uitdaging. Hoe zorg je voor de juiste posters, op de juiste dag, op de juiste locaties? Dat is waar het in de basis om draait. En dat is de puzzel die jij mag oplossen met een perfecte planning. Eén ding staat daarbij altijd voorop: wij willen onze klanten de beste service bieden. En soms geeft dat extra druk op de ketel, maar we hebben de beste software tools en een fantastisch team om je te helpen. Natuurlijk krijg je de ruimte om mee te denken en houd je ervan om de antwoorden te vinden op de vragen die op je afkomen.

 

HET CAMPAIGN PLANNING TEAM BIJ CLEAR CHANNEL

Je komt te werken in een leuk en groeiend team met een Head of Campaign Planning en 3 planners. Samen met je collega’s ondersteun je de Sales afdelingen. Met secuur werken maar zeker ook door je humor en charme zorg je iedere dag weer dat de puzzel klopt.

 

WAT ZAL JE HELPEN SUCCESVOL TE ZIJN?

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau
 • Je vindt het fijn als je planningen kloppen, dus je werkt gestructureerd en nauwkeurig
 • Een flexibele opstelling. Je laat je niet snel gek maken, zelfs de beste planning moet soms onverwacht worden aangepast
 • Je denkt in oplossingen en mogelijkheden. Je bent resultaatgericht, communiceert makkelijk en neemt het initiatief als het nodig is
 • MS Office ken je op je duimpje en je vindt het leuk om onze eigen tools verder te ontdekken
 • Je bent nieuwsgierig en betrokken, dus je wilt graag meer weten over ons mooie vak
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift en de Engelse spreekvaardigheid is ook van belang

 

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Wij geloven erin dat mensen alles kunnen bereiken wanneer ze plezier hebben in hun werk. Daarom bieden wij een werkplek waar groei, succes en plezier hand in hand gaan. Wat je kunt verwachten?

 • Natuurlijk een goed salaris, een laptop en een telefoon
 • 28 vakantiedagen per jaar (bij fulltime) en flexibele werktijden
 • Collega’s die werk én gezelligheid prima kunnen combineren
 • Goede mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Thuiswerken kan en mag, tot een max. van 2 dagen per week
 • Werken binnen een succesvolle en groeiende internationale organisatie
 • Maandelijkse borrels, goede koffie en fruit op kantoor
 • Een bureau met een top uitzicht
 • Gezamenlijke lunch in de Clear Channel Corner

 

BRING YOU, SHAPE US?

Nu al zin om te beginnen? Stuur dan z.s.m. je CV en motivatie naar Marinke Winters via werken@clearchannel.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl