Finance Director

Clear Channel Nederland is onderdeel van Clear Channel Europe (CCE) en telt ongeveer 60 enthousiaste en gedreven medewerkers. We beheren ruim 450 digitale en 18.000 niet digitale displays door heel Nederland.

‘Creating the future of media’ is onze Europese toekomstvisie. Dit houdt in dat we ‘ons domein’ van buitenreclame de komende jaren willen transformeren met data-gedreven innovaties, in het voordeel van al onze stakeholders. Dus zowel adverteerders, mediabureaus, gemeentes en andere partners.

Wij zijn zowel een ‘Platform for Brands’ als een ‘Platform for Good’. We verwezenlijken de mediadoelstellingen van onze adverteerders, van brand building tot activatie. Tegelijkertijd zijn we meer dan een media owner en vinden we dat we een verantwoordelijkheid hebben om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Bij ons maak je deel uit van een hecht team, is er ruimte voor individuele groei en ontwikkeling en kijken we uit naar jouw frisse en creatieve ideeën. We werken in een gezellig en informeel team, maar zijn ook een toekomstgericht bedrijf dat het verschil wil maken! Creëer je met ons ‘The future of media in Out of Home’?

 

Over de functie

Binnen het Directieteam van Clear Channel (CCNL) ontstaat er een vacature van Finance Director (FD). Clear Channel is een vooruitstrevende organisatie waarin de FD een belangrijke rol speelt op strategisch vlak om de ambitieuze doelstellingen voor nu en in de toekomst goed te begeleiden. De FD is eindverantwoordelijk voor Finance & Control, Payroll, Proces & data management, Compliance, en Facility.

 

Wat ga je doen?

Je bent als FD verantwoordelijk voor de algehele finance department. De kerntaken bestaan uit:

– Eindverantwoordelijke voor de financiële planning en analyse, inclusief het opstellen en beheren van budgetten en financiële prognoses.
– Analyseren van financiële gegevens en het verstrekken van financiële adviezen binnen de directie
– Verantwoordelijke voor lokale en internationale audits.
– Opstellen en analyseren van investeringscalculaties.
– Ontwikkelen en implementeren van financiële strategieën om de financiële prestaties van het bedrijf te verbeteren
– Aansturen team welke verantwoordelijk is voor accounting, reporting, payroll, wagenparkbeheer, data, business intelligence, facility
– Verantwoordelijk voor communicatie, trainen, monitoren en opvolgen (uitrollen) van het Internationale Compliance Programma.

 

Het Finance team

Het Finance team bestaat uit een Controller, een senior BI Analyst, een junior BI Analyst, een Financial Assistant, Contract Manager en een Facility Coördinator . Samen zijn jullie eindverantwoordelijk voor de financiële rapportage voor Clear Channel Nederland en ook naar ons Europees kantoor in de UK.

 

Dit verwachten we van jou

Je bent sterk gericht op samenwerking, breed geïnteresseerd, commercieel denkend, betrokken en je stelt je op als aanwezige, kritische, positieve en proactieve sparringpartner binnen de Directie en de rest van de organisatie. Je bent zichtbaar, verbindend, duidelijk en constructief. Je bent een inspirerend leider, krijgt mensen mee vanuit visie, duidelijkheid, transparantie en integriteit.

 • Je beschikt over een afgeronde bachelor- of masteropleiding in een financiële richting , zoals Accountancy of Controlling
 • Gedreven mentaliteit om samen te presteren met analytische, besluitvaardige en overtuigende houding
 • Analytisch vermogen
 • Mensgerichtheid en vooruitstrevendheid
 • Relevante leidinggevende vaardigheden
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (business Engels)uitstekend in zowel woord als geschrift

 

What’s in it for you?

Wij geloven erin dat mensen alles kunnen bereiken wanneer ze van plezier hebben in hun werk. Daarom bieden wij een werkplek waar groei, succes en plezier hand in hand gaan. Wat je kunt verwachten?

 • Natuurlijk een goed salaris, een laptop, een telefoon en auto
 • 28 vakantiedagen per jaar (bij fulltime) en flexibele werktijden
 • Collega’s die werk én gezelligheid prima kunnen combineren
 • Werken binnen een succesvolle en groeiende internationale organisatie
 • Maandelijkse borrels, goede koffie en fruit voor de dagelijkse vitamientjes op kantoor
 • Een bureau met een top uitzicht
 • Gezamenlijke lunch in de Clear Channel Corner

 

Bring you. Shape us.

Interesse? Mail jouw c.v. naar werken@clearchannel.nl.

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl