Where brands meet people

Mensen verplaatsen zich continu van A naar B. Op dat moment verbinden wij merken met mensen via ons veelzijdige media aanbod door heel Nederland. Ons doel is om outdoor campagnes te optimaliseren. Hiervoor gebruiken we onze vakkennis in combinatie met research en data. Zo zorgen we ervoor dat merken het maximale uit campagnes halen.

 

Clear Channel Outdoor Holdings, Inc. (NYSE: CCO) is één van de grootste outdoor advertising bedrijven ter wereld met een divers portfolio bestaande uit 450.000 analoge en digitale objecten in 31 landen in Azië, Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika. Hiermee bereiken we maandelijks miljoenen mensen. Ons groeiende digitale netwerk bestaat uit 13.500 digitale schermen wereldwijd en meer dan 1.200 digitale billboards in 28 markten in de Verenigde Staten.

 

Door ons netwerk zijn we continu op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Dit vertalen we door in innovatieve en creatieve oplossingen.

Wereldwijd aanwezig

 

 

Kernwaarden Clear Channel

 

Fulfilling Promises

Clear Channel is een betrouwbare partner, die trots is op haar opgebouwde reputatie in het leveren van producten en diensten. Door het continu nastreven van de hoogste kwaliteit zijn onze betrokken medewerkers resultaatgericht en gefocust op het behalen van het hoogste rendement voor onze relaties.


Flexibility

Clear Channel ziet in dat een ‘one size fits all’ benadering zelden het beste resultaat voor haar relaties biedt. De focus ligt op het leveren van op maat gemaakte campagnes, die gebaseerd zijn op doelgroep segmentatie en creatieve flexibiliteit. Nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingsverbanden maximaliseren daarnaast de mogelijkheden van media-investeringen in het out-of-home segment.


Fairness

Clear Channel respecteert en omarmt het unieke van al haar medewerkers. We werken samen om een ​omgeving te creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn. Onze teams moeten even divers zijn qua samenstelling, als het publiek dat we elke dag bereiken.


Freedom

Clear Channel erkent lokale culturen en de ondernemersgeest van haar medewerkers, relaties en partners. Het benutten van ideeën die tot groei voor deze partijen leiden wordt gestimuleerd. Wij zijn een bedrijf dat bestaat uit lokale ondernemingen met ieder een eigen ontstaansgeschiedenis.


Forward Thinking

Clear Channel breidt voortdurend haar medianetwerk uit en maakt wereldwijd gebruik van de nieuwste technologieën. Onze langetermijninvestering in onderzoek geeft continu inzicht in de effectiviteit van buitenreclame. De toekomst inspireert ons in het bijdragen aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

And we do it…

Fast

 

Werken bij Clear Channel

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

 

 

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl