Partners

Clear Channel Nederland heeft een partnership met drie goede doelen. Onze partners zetten zich alle drie in om kinderen even niet aan hun ziekte of beperking te laten denken. Daarnaast biedt Clear Channel bij kindervermissingen en -ontvoeringen mediaruimte op de digitale masten aan AMBER Alert Nederland. “Als landelijke speler vinden we het belangrijk om wat terug te doen voor de maatschappij. We hebben ruim 19.000 objecten in 333 gemeenten, waardoor onze partners zichtbaar kunnen zijn in heel Nederland”, aldus Raymond van Kasterop, Sales & Marketing Director bij Clear Channel Nederland.

Partner

Esther Vergeer Foundation

De Esther Vergeer Foundation maakt gewoon sporten op een gewone vereniging mogelijk voor kinderen met een lichamelijke beperking. Gewoon sporten is niet vanzelfsprekend voor kinderen met een lichamelijke beperking. Door de Esther Vergeer Foundation kunnen kinderen genieten van sport in verenigingsverband.

Partner

Make-A-Wish

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish wil álle jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar kracht geven voor de toekomst. Dat doen zij door hun allerliefste wens te vervullen.

Partner

CliniClowns

CliniClowns zet zich in voor zieke en gehandicapte kinderen én mensen met dementie. Door echt contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns voor waardevolle geluksmomenten. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst en mensen met dementie voelen zich er weer toe doen.

Partner

AMBER Alert Nederland

AMBER Alert Nederland verspreidt AMBER Alerts en Vermist Kind Alerts uitsluitend op verzoek van de politie. Gemiddeld 1-2 keer per jaar stuurt de politie een AMBER Alert uit voor een ontvoerd of vermist kind in direct levensgevaar. Ongeveer 20 keer per jaar wordt een Vermist Kind Alert uitgestuurd om extra aandacht te vragen voor een vermissing.

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl