Bereik jouw doelgroep op het juiste moment en op de juiste plaats.

Jouw doelgroep bereiken op het juiste moment én op de juiste plaats. Het kan met onze slimme People & Places tool waarbij we relevante data koppelen aan onze panelen. Aan de hand van jouw doelstelling selecteren wij samen met jou de juiste panelen.

 

 

Het juiste moment

Wanneer je een product aanbiedt dat verkrijgbaar is in een fysieke winkel, is outdoor reclame het juiste medium om jouw product onder de aandacht te brengen. Het is de laatste reminder nét voor de aankoop. Interessant als je weet dat 86% van de boodschappers wel eens ongeplande aankopen doet. Met onze People & Places tool selecteren wij panelen op de aanrijdroute naar of panelen dichtbij de winkel. Bijvoorbeeld binnen een straal van 250 meter. Zo is jouw campagne zichtbaar het juiste moment. Doordat we met verschillende datapartners werken, kunnen we naast winkels ook panelen selecteren rond bijvoorbeeld sportscholen, restaurants, hondenuitlaatplekken en basisscholen.

 

De juiste plaats

Met onze data kunnen we ook panelen selecteren in de leefomgeving van mensen. Op basis van doelgroepscores bepalen we in welke gemeenten, wijken en buurten een bovengemiddelde aanwezigheid is van bijvoorbeeld hoogopgeleiden, vermogende, grote gezinnen, hondenbezitters, 50-plussers of kampeerders. De genoemde doelgroepen zijn slechts een greep uit de mogelijkheden. Door op deze manier panelen te selecteren bereik je jouw doelgroep op de juiste plaats, namelijk binnen de eigen leefomgeving. Het enige wat wij nodig hebben is antwoord op de vraag: wie en wat wil je bereiken? Wij selecteren dan voor jou de juiste panelen, zodat we samen het beste uit jouw campagne halen.

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl