Administratieve Service Coördinator

Clear Channel Nederland heeft (digitale) abri’s, billboards en masten door heel Nederland. Met onze media verbinden we merken met mensen. Hiervoor gebruiken we onze vakkennis in combinatie met research en data. Zo zorgen we ervoor dat merken het maximale uit campagnes halen. Met het internationale netwerk van Clear Channel Outdoor, behoren we tot één van de grootste outdoor bedrijven ter wereld.

 

Voor de afdeling Operations zoeken wij een Administratieve Service Coördinator (32-40 uur per week).

 

FUNCTIEOMSCHRIJVING

In deze functie van Administratieve Service Coördinator ben je o.a. verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van het objectenbestand voor de afdeling Operations. Je onderhoudt dagelijks contact met toeleveranciers en servicebureaus. Je bent een belangrijke schakel voor wat betreft planning en aansturing van uitvoerende partijen op gebied van beheer, maintenance en herstelwerkzaamheden aan onze objecten (reclamevitrines). Je vraagt zelfstandig offertes aan en maakt deel uit van het inkooptraject. Ook ben je verantwoordelijk voor administratieve verwerking en controle op de uitgevoerde werkzaamheden. Je maakt onderdeel uit van het team Operations.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Kwaliteitsbewaking Servicebureau
  • Intake, uitzetten en controle bij schademeldingen
  • Contact onderhouden met leveranciers
  • Beheren externe voorraad

 

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde administratief medewerker met  minimaal een MBO-opleiding; iemand die gretig, proactief is en snel leert. Je hebt een energieke persoonlijkheid en het zowel zelfstandig als in teamverband werken gaat je goed af. Ook vind je het opbouwen en onderhouden van contacten met externe partijen een leuke uitdaging. Kennis en ervaring met het MS-Office pakket is een pré. De volgende competenties zijn van belang: plannen, organiseren, voortgang bewaken, creativiteit, samenwerken, besluitvaardigheid, onderhandelen en resultaatgerichtheid.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende job binnen een succesvolle, innovatieve en internationale organisatie waarin de waarden ‘Forward Thinking, Freedom, Fast, Flexibility, Fullfilling Promises en Fairness’ hoog in het vaandel staan. Je werkt met jonge en enthousiaste collega’s in een dynamische branche met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

 

SOLLICITEREN

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur jouw CV en motivatie naar Marinke Winters, werken@clearchannel.nl. Wil je meer weten over de werkzaamheden? Bel dan 085 – 0170052. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl