Stage Data Assistent

Clear Channel Nederland heeft (digitale) reclame objecten door heel Nederland. Met het internationale netwerk van Clear Channel Outdoor, behoren we tot één van de grootste outdoor bedrijven ter wereld.

De kans is groot dat je ons bewust of onbewust bent tegengekomen op straat de afgelopen week. In een kleine 300 gemeentes in Nederland vind je abri’s (een luxe woord voor bushokjes) en vrijstaande reclame panelen met daarop een sticker met ons logo. Voor deze objecten, een kleine 17.000 in totaal, doen wij namelijk de exploitatie. Met andere woorden, wij bieden de advertentieruimte aan. Dit doen we aan zowel nationale als internationale merken, die vervolgens het straatbeeld verfraaien met mooie outdoor campagnes.

Voor de afdeling Marketing & Insights zoeken wij een stagiair Data Assistent (25-40 uur per week).

 

WAT GA JE DOEN?

De afdeling Marketing & Insights is verantwoordelijk voor zowel interne als externe communicatie. Daarnaast wordt data voor ons als afdeling en als bedrijf steeds belangrijker. Data die we koppelen aan onze (digitale) panelen.

Stel dat een klant een (digitale) campagne wil inkopen voor doelgroep X, dan bepalen wij op basis van (doelgroep)data welke panelen we het beste kunnen selecteren. Verder doen we onderzoek om de druktebeelden per scherm in kaart te brengen. Zo weten we hoeveel mensen er per uur langs een scherm lopen. Belangrijke data, aangezien we steeds meer afrekenen op CPM (kosten per 1.000 contacten).

Er is veel data uit uiteenlopende bronnen beschikbaar. Om het maximale uit deze data te halen, zijn we op zoek naar een stagiair Data Assistent. Je taken bestaan o.a. uit:

  • Verzamelen van data uit verschillende bronnen en deze uniform krijgen, zodat deze op de juiste manier kan worden verwerkt
  • Vaststellen welke data ontbreekt en een plan opstellen om deze data op de juiste manier te verzamelen
  • Assisteren in de verwerking van de data in de diverse interne en externe tools
  • Het meedenken in het opzetten van een uniforme data structuur & data architectuur (datawarehouse)

Je krijgt veel vrijheid, dus heb je naast bovenstaande taken nog geniale ideeën om ons verder te helpen op het gebied van data? Deel ze vooral! Grote kans dat je jouw ideeën tijdens je stage in de praktijk kunt brengen.

 

WIE ZOEKEN WIJ?

  • Je volgt een relevante HBO of WO opleiding, bij voorkeur op gebied van Marketing Intelligence/ Business Data Management / Business IT
  • Je schrikt niet van grote hoeveelheden data
  • Excel kent voor jou geen geheimen
  • Je bent 2e, 3e of 4e jaars student
  • Je bent analystisch en secuur
  • Je bent 25 tot 40 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal 3 maanden

 

WAT BIEDEN WIJ?

Naast een stagevergoeding bieden wij je de kans op werkervaring op te doen binnen een succesvolle, innovatieve en internationale organisatie waarin de kernwaarden ‘Forward Thinking, Freedom, Fast, Flexibility, Fullfilling Promises en Fairness’ hoog in het vaandel staan. Je werkt met jonge en enthousiaste collega’s in een gloednieuw kantoor. Vanaf station Hoofddorp zit je binnen 2 minuten achter je bureau, inclusief topuitzicht op Schiphol.

 

SOLLICITEREN?

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur jouw CV en motivatie naar Marinke Winters via werken@clearchannel.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl