Stage Marketing, Communicatie en Creatie

Clear Channel Nederland heeft (digitale) abri’s door heel Nederland. Met het internationale netwerk van Clear Channel Outdoor, behoren we tot één van de grootste outdoor bedrijven ter wereld.

De kans is groot dat je ons bewust of onbewust bent tegengekomen op straat de afgelopen week. In een kleine 300 gemeentes in Nederland vind je abri’s (een luxe woord voor bushokjes) en vrijstaande reclame panelen met daarop een sticker met ons logo. Voor deze objecten, een kleine 17.000 in totaal, doen wij namelijk de exploitatie. Met andere woorden, wij bieden de advertentieruimte aan. Dit doen we aan zowel nationale als internationale merken, die vervolgens het straatbeeld verfraaien met mooie outdoor campagnes.

Voor de afdeling Marketing & Insights zoeken wij een stagiair Marketing, Communicatie & Design (25-40 uur per week).

WAT GA JE DOEN?

De afdeling Marketing & Insights is verantwoordelijk voor zowel interne als externe communicatie. Daarnaast bieden we onze sales collega’s zo veel mogelijk tools, zodat zij hun klanten zo goed mogelijk kunnen adviseren. Denk aan presentaties, nieuwsbrieven, klantevents, onderzoeken, videoanimaties, infographics en facsheets. Je taken bestaan o.a. uit:

  • Content creatie: content omzetten in flitsende infographics, whitepapers, presentaties, factsheets, etc.
  • Opmaak: opmaken e-mailhandtekening, interne campagnes, nieuwsbrieven, etc.
  • Fotografie: aansturen fotograaf die wekelijks campagnefoto’s maakt, foto’s selecteren en verwerken in online albums.
  • Communicatie: beheren social media accounts, intranet en website en meedenken over te plaatsen content.
  • Create: meedenken bij het uitwerken van creatieve concepten voor adverteerders.

 

Je krijgt veel vrijheid, dus heb je naast bovenstaande taken nog geniale ideeën? Deel ze vooral! Grote kans dat je jouw ideeën tijdens je stage in de praktijk kunt brengen.

 

WIE ZOEKEN WIJ?

Je volgt een relevante HBO opleiding (Communicatie, Communication & Multimedia Design, Commerciële Economie)

  • Je bent 2e of 3e jaars student
  • Je bent 25 tot 40 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal 3 maanden
  • Je weet hoe je vette dingen maakt in Photoshop en/of Indesign, of soortgelijke creatieve programma’s
  • We vinden het belangrijk dat je de organisatie echt leert kennen. Daarom is een stageopdracht mogelijk, maar alleen als je ook meewerkt.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Naast een stagevergoeding bieden wij je de kans op werkervaring op te doen binnen een succesvolle, innovatieve en internationale organisatie waarin de kernwaarden ‘Forward Thinking, Freedom, Fast, Flexibility, Fullfilling Promises en Fairness’ hoog in het vaandel staan. Je werkt met jonge en enthousiaste collega’s in een gloednieuw kantoor. Vanaf station Hoofddorp zit je binnen 2 minuten achter je bureau, inclusief topuitzicht op Schiphol.

 

SOLLICITEREN?

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur jouw CV en motivatie naar Marinke Winters via werken@clearchannel.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl