Stagiair Development

 

Ben jij…

  • Bezig met een studie HBO/WO Commerciële Economie of Rechtsgeleerdheid (Rechten)?
  • In de laatste fase van jouw studie/opleiding en ben jij 4 tot 6 maanden beschikbaar?
  • Kritisch en heb jij een leergierige houding?
  • Resultaatgericht en toon je graag initiatief en heb jij een proactieve houding?
  • Oplossingsgericht?

 

Dan zoeken wij JOU!

 

Clear Channel Nederland heeft (digitale) abri’s, billboards en masten door heel Nederland. Met onze media verbinden we merken met mensen. Hiervoor gebruiken we onze vakkennis in combinatie met research en data. Zo zorgen we ervoor dat merken het maximale uit campagnes halen. Met het internationale netwerk van Clear Channel Outdoor, behoren we tot één van de grootste outdoor bedrijven ter wereld.

 

Opdracht

Voor de afdeling Development zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste stagiair voor een afstudeeropdracht.

De afstudeeropdracht bestaat uit een onderzoek om de tendens van de Gemeenten te toetsen hoe zij omgaan met buitenreclame. Wát is het beleid van Gemeenten ten aanzien van digitalisering en permanente buitenreclame en sluit dit beleid aan bij de strategie van Clear Channel. Daarnaast wensen wij te onderzoeken welke maatschappelijke problemen spelen binnen (grote) gemeenten op lokaal en regionaal niveau. Een goed voorbeeld is het klimaatbeleid maar er zijn natuurlijk veel meer voorbeelden (woningtekort in grote steden, asielzoekerscentra, werkgelegenheid etc.). Wat zijn de actuele maatschappelijke issues binnen de topsteden.

De resultaten zullen belangrijk zijn voor onze toekomstvisie van Clear Channel Nederland.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Clear Channel Nederland is volop in beweging. Dit kan alleen met gemotiveerde, enthousiaste en betrokken medewerkers! Wij bieden een veelzijdige en leerzame stage/afstudeeropdracht binnen een enthousiast en resultaatgericht team met ruimte voor eigen verantwoordelijkheden en initiatieven. De Development Manager biedt goede begeleiding zodat deze opdracht met succes afgerond wordt.

Naast een marktconforme stagevergoeding bieden wij een uitdagende afstudeerplaats binnen een succesvolle, innovatieve en internationale organisatie waarin de waarden ‘Forward Thinking, Freedom, Fast, Flexibility, Fullfilling Promises en Fairness’ leidend zijn. Je werkt met jonge en enthousiaste collega’s in een dynamische branche met een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

SOLLICITEREN

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan de eisen? Stuur jouw CV en motivatie naar Marinke Winters, werken@clearchannel.nl. Wil je meer weten over de werkzaamheden? Bel dan 085 – 0170052. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl