Lokaal adverteren

Regio Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland

 

Mijn naam is Stephan de Kat, 34 jaar oud en woonachtig op ’t Harde op de Veluwe. Werkzaam vanuit Apeldoorn en Ede ben ik sinds 4 jaar namens Clear Channel verantwoordelijk voor de regio Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland.

In mijn rol als Account Manager staat het optimaal bedienen en adviseren van klanten voor mij centraal, om zo aan elke klant specifiek maatwerk te leveren.

Het feit dat je mij een echte perfectionist mag noemen draagt daar zeker aan mee. Ik ga voor niets minder dan de perfecte campagne. Daarbij hecht ik veel waarde aan openheid, eerlijkheid, snelheid en nazorg. Liever iets minder omzet en een tevreden klant, dan een minder tevreden klant die niet nog eens boekt.

Ik onderscheid mezelf door proactief mee te denken met de klant. Zoals bijvoorbeeld in het geval van het Afrika Museum waarbij we door de inzet van een unieke Studicampagne een heel nieuwe doelgroep hebben weten te enthousiasmeren voor de World Press Photo tentoonstelling. Een enorm succes!

Elke klant zich speciaal laten voelen en middels de juiste vragen uitstekend maatwerk bieden, dát is waar ik voor sta!

Stephan de Kat

 

Getrouwd met Jedidja en vader van twee prachtige zoons, Jouke en Tibbe. Ik ben gek op wielrennen, voetbal, muziek luisteren en omgaan met vrienden.

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang een gratis Visual Scan.

 

André van der Meulen

Poppodium Hedon Zwolle

“Stephan levert maatwerk en denkt met ons mee, onze Abri heeft een uitstekende bereikbaarheid en geeft ons een creatieve manier om onze evenementen op een afwisselende manier te promoten.”

Zelf contact opnemen?

Mail: Stephan.de.Kat@clearchannel.nl

Mobiel: +31 (0)6 82 88 27 23

Of

Heleen van ’t Hart

Mail: regionaal@clearchannel.nl

Telefoon: +31 (0)85 017 01 36