Inner City Live

De digitale schermen van het Inner City Live netwerk bevinden zich in parkings in grote steden in Nederland, zoals als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Maastricht, Enschede, etc. Of mensen nu een middagje gaan shoppen, een avondje uit gaan, of naar een zakelijke afspraak gaan. Het begint én eindigt in een parking.

Shopping, Business & Leisure

Een parking is waar een journey begint en eindigt. Of iemand nu gaat shoppen, een zakelijke afspraak heeft, een avond gaat stappen, of uit eten gaat. Het begint en eindigt in een parking. Je kunt deze mensen bereiken net voordat ze op pad gaan en als ze terug komen daarvan. Wat ze ook gaan doen. En daarnaast, parkings zijn steeds populairder, omdat auto’s steeds meer worden geweerd uit binnensteden.

Top locaties & Full-motion content

De schermen binnen de garages hangen op de beste locaties; bij in/uitrijden, bij voetvangers- in uitgang, in het trappenhuis en bij de betaalautomaat. Niet te missen dus! Doordat de 80 Inner City Live schermen hangen in parkings in verschillende grote steden verspreid door Nederland, levert dit netwerk een verspreid bereik op. Een groot voordeel van het Inner City Live netwerk is dat full-motion content is toegestaan. In onderstaande factsheet lees je meer over de contactberekening (D-OTS) voor onze digitale schermen op straat.

Factsheet D-OTS

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl