Inner City Live

De digitale schermen van het Inner City Live netwerk bevinden zich in parkings in grote steden in Nederland, zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Maastricht en Enschede. Of mensen nu een middagje gaan shoppen, een avondje uitgaan, of naar een zakelijke afspraak onderweg zijn. Het begint én eindigt in een parking.

Shopping, Business & Leisure

Een parking is waar een journey begint en eindigt. Of iemand nu gaat shoppen, een zakelijke afspraak heeft, een avond gaat stappen, of uit eten gaat. Het begint en eindigt in een parking. Je kunt deze mensen bereiken net voordat ze op pad gaan en als ze terug komen daarvan. Wat ze ook gaan doen. En daarnaast, parkings zijn steeds populairder, omdat auto’s steeds vaker worden geweerd uit binnensteden.

Top locaties & Full-motion content

De schermen binnen de garages hangen op de beste locaties; bij in/uitrijden, bij voetgangers in- uitgang, in het trappenhuis en bij de betaalautomaat. Niet te missen dus! Doordat de 125 Inner City Live schermen in parkings in verschillende grote steden in Nederland hangen, levert dit netwerk een verspreid bereik op. Een groot voordeel van het Inner City Live netwerk is dat full-motion content is toegestaan. In onderstaande factsheet lees je meer over de contactberekening (D-OTS) voor onze digitale schermen op straat.

Factsheet D-OTS

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl