Focus op duurzaamheid

Duurzaamheid heeft onze focus. Dit zie je terug in campagnes, maar ook in onze outdoor objecten. In bijvoorbeeld Utrecht en Gouda zijn honderden bushokjes voorzien van een bankje van bamboe, van ledverlichting en van groene daken die wereldfaam kregen.

Ook wordt in meerdere abri’s een AED geplaatst en werken we samen met (lokale) initiatieven die de omgeving beter en mooier maken. Zo maken we onze objecten steeds functioneler en relevanter, voor zowel adverteerders als gebruikers.

Clear Channel Nederland is ISO 14001:2015 gecertificeerd. Dit betekent dat activiteiten om de impact op het milieu te verlagen, strikt worden nageleefd.

Straatbeeld

Clear Channel Nederland maakt gebruik van duurzame abri’s. Deze abri’s hebben sedum daken, ledverlichting, zonnepanelen en bankjes van bamboe. Ook het reinigen van de abri’s gaat duurzaam, namelijk met osmose- en hemelwater.

Naast deze aspecten maakt Clear Channel Nederland zoveel mogelijk gebruik van elektrisch vervoer om zo de CO2 uitstoot te verminderen. Ook werkt Clear Channel Nederland samen met bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben.

Duurzame initiatieven

Clear Channel Nederland werkt samen met duurzame initiatieven. In 2023 werken wij samen met Plastic Soup Foundation, Trees for All en Stichting Nederland Schoon. Wij bieden deze organisaties mediaruimte zodat zij hun boodschap om Nederland te verduurzamen kunnen delen met heel Nederland.
 

Partners die we op dit moment ondersteunen

 

Plastic Soup Foundation

Trees 4 All

Stichting Nederland Schoon

CO2-beleid

De doelstelling van Clear Channel Nederland is om de CO2 uitstoot binnen het bereik van Emissies 1&2 te verminderen met 3%, middels het GHG-protocol. Dit doen wij door elektrificatie van het wagenpark, verbeteren van awareness door middel van informatieverstrekking en het stimuleren van alternatieve vervoersmiddelen zoals de fiets of het OV.

 

Duurzaam pand

Wij zijn werkzaam in het duurzame Pharos gebouw in Hoofddorp.  De buitengevel is voorzien van panelen die zonne-energie opwekken voor de verlichting en communicatie binnen het gebouw. Afval wordt strikt gescheiden en in de kelder staat een composteermachine die al het groenafval binnen 48 uur verwerkt. Het pand is ingericht met circulaire binnenwanden van gerecycled papier.

Vragen? Neem direct contact op

Bel ons: +31 (0)85 017 00 70
Mail ons: vragen@clearchannel.nl