Wij zijn Clear Channel. Wereldspeler op het gebied van buitenreclame met vestigingen in maar liefst 22 landen. Je kent ons ongetwijfeld van bijvoorbeeld de bushokjes, of de digitale schermen langs de weg, in winkelstraten en parkeergarages. Wij zijn actief in 300 gemeentes in Nederland en verantwoordelijk voor de exploitatie van circa 18.000 reclamevlakken en digitale schermen. We groeien hard en hebben op dit moment een netwerk van bijna 500 digitale schermen. Daarom zijn we op zoek naar jou!

 

 

Wil jij werken op een plek waar je kunt groeien, waar ruimte is voor jouw ideeën, waar je jezelf kunt zijn én waar je het verschil kunt maken? Dan zoeken we jou! Wij zijn gericht op de toekomst en verwachten dat jij een frisse blik hebt. Je bent een teamplayer, je wilt dingen veranderen om ze nog beter te maken en je legt de lat hoog. Heb je het idee dat het over jou gaat? Bring You Shape Us! We kijken uit naar je sollicitatie!

Vacatures

Werken bij Clear Channel is werken in een succesvolle en groeiende internationale organisatie. Je werkt met jonge en enthousiaste collega’s in een gloednieuw kantoor. Vanaf station Hoofddorp zit je binnen 2 minuten achter je bureau, inclusief topuitzicht op Schiphol. De koks uit ons bedrijfsrestaurant maken dagelijks de lekkerste dingen, die ook nog eens heel gezond zijn! Alle openstaande vacatures vind je hieronder!

Investeren in de toekomst

Bij Clear Channel omarmen we de unieke kracht van elk teamlid. Hier creëren we een sfeer waarin iedereen zichzelf mag zijn. Het resultaat? Onze teams zijn zo gevarieerd als het publiek dat we dagelijks bereiken. In onze teams vind je een bonte mix van diverse achtergronden en eigenschappen. Inclusie is ‘the magic word’ waarmee we ervoor zorgen dat niemand zich ooit buitengesloten voelt en iedereen in topvorm is. We investeren in onze mensen door middel van trainingen en learning on the job, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Bij Clear Channel geloven we in gelijke kansen voor iedereen, vastgelegd in persoonlijke ontwikkelplannen. En laten we het plezier niet vergeten: we sporten regelmatig samen, waarbij suggesties voor activiteiten van onze eigen teamleden van harte welkom zijn.

What’s in it for you?

Naast de MobilityMixx pas voor het OV, je werkplek op loopafstand van bus- en treinstation en jouw eigen laptop en mobiele telefoon biedt werken voor Clear Channel nog veel meer moois.

Hybrid

Hybride werken is zeker mogelijk! En wil je tijdelijk werken vanuit het buitenland? Ook dat kan met onze ‘Digital Nomad’.

Progress

Er zijn uiteenlopende (internationale) opleidingsmogelijkheden, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. De voortgang houden we bij in jouw Persoonlijke Ontwikkelingsplan.

Holidays

Je hebt 28 vakantiedagen en op je verjaardag ben je de middag vrij, zodat je alle tijd hebt om jouw feestje goed voor te bereiden.

Events

Elk nieuwe jaar starten we met een tof kick-off event en de maandelijkse borrel is vaste prik, net als de zomer BBQ en de kerstborrel! Ook binnen de teams worden borrels georganiseerd.

Health

Jouw gezondheid is belangrijk voor ons. Je sport gratis bij ons op kantoor, je kan fruit pakken en er zijn geregeld sportmomenten en -toernooien zoals padellen en voetbal.

Sustainable

Duurzaamheid is voor ons belangrijk. De focus ligt op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het implementeren van groene initiatieven. Je levert bij ons een positieve impact op milieu en maatschappij.

Missie

Platform for Brands & Platform for Good

Het realiseren van de mediadoelstellingen van adverteerders en tegelijkertijd een positieve impact hebben op de wereld om ons heen. Dat is ons doel en dat doel is tweeledig. A Platform for Brands & A Platform for Good zijn even belangrijk en intrinsiek met elkaar verbonden. We kunnen niet het ene doen, zonder het andere te doen. Een Clear Channel bushokje toont dit perfect aan; een reclame kan alleen op straat verschijnen door het bestaan van het bushokje dat voor het publiek ter beschikking wordt gesteld. Tegelijkertijd kan het bushokje alleen maar bestaan en het publiek van dienst zijn door de inkomsten die de reclame oplevert.

Visie

Creating the future of media

Creating the Future of Media is onze visie. We willen ons netwerk transformeren door middel van data-gedreven digitale innovaties en infrastructuur die milieu- en sociaal bewust is. Wij werken voortdurend aan de ontwikkeling van zowel ons Platform for Brands als Platform for Good om de toekomstige uitdagingen voor onze stakeholders aan te gaan. De media- en reclamemarkt wordt steeds uitdagender en het is moeilijker dan ooit om klanten te bereiken. Wij zien een toekomst waarin het snel en gemakkelijk is om een doelgroep te identificeren met behulp van data, en we ons netwerk gebruiken om hen creatief en efficiënt te bereiken.

Aantal personeelsleden
werknemers
Verdeling personeel man/vrouw
balans m/v
Gemiddelde leeftijd personeel
gem. leeftijd

Hier vind je ons!

 

Heb je vragen over een vacature?