Solliciteer Direct

Project Manager

Over ons

Clear Channel Nederland is onderdeel van Clear Channel Europe (CCE) en telt ongeveer 60 enthousiaste en gedreven medewerkers. Met 450 digitale en 18.000 niet digitale displays weet Clear Channel 64% van de consumenten te bereiken in Nederland.

‘Creating the future of media’ is onze Europese toekomstvisie. Dit houdt in dat we ‘ons domein’ van buitenreclame de komende jaren willen transformeren met data-gedreven innovaties, in het voordeel van al onze stakeholders. Dus zowel adverteerders, mediabureaus, gemeentes en andere partners.

Wij zijn zowel een ‘Platform for Brands’ als een ‘Platform for Good’. We verwezenlijken de mediadoelstellingen van onze adverteerders, van brand building tot activatie. Tegelijkertijd zijn we meer dan een media owner en vinden we dat we een verantwoordelijkheid hebben om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Bij ons maak je deel uit van een hecht team, is er ruimte voor individuele groei en ontwikkeling en kijken we uit naar jouw frisse en creatieve ideeën. We werken in een gezellig en informeel team, maar zijn ook een toekomstgericht bedrijf dat het verschil wil maken! Creëer je met ons ‘The future of media in Out of Home’?

 

Over de functie

De functie van Project Manager is een veelzijdige functie waarin organiseren, accuraat kunnen plannen, overzicht bewaren, de kernbegrippen zijn.

 

Wat ga je doen?

De Project Manager binnen de afdeling Operations heeft gevarieerde taken zoals planning, werkzaamheden (m.b.t. plaatsen, verplaatsen en verwijderen van digitale- en analoge reclameobjecten) in overleg met leveranciers. Verder inventariseer je op locatie technische werkzaamheden om dit verder uit te zetten bij andere partijen. De werkzaamheden bestaan o.a. aansturing van een aannemer tot vergunningaanvragen van elektra. Je hebt een totaal overzicht van alle projecten; Excel kent dan ook geen geheimen voor je. Kennis vergaren op het gebied van software/LED-modules/Lcd-schermen is geen probleem voor je. Het is een veelzijdige functie waarin deadlines strak gemonitord moeten worden. Verder werk je samen met de afdeling Development om ervoor te zorgen dat de uitvoering en communicatie goed verloopt.

 

Het Operations team

Het Operations team bestaat uit een Head of Operations, een Project Manager en drie Service Coördinatoren. Dit team houdt zich bezig met inkoop, plaatsingen en onderhoud van onze objecten zoals abri’s en digitale schermen. Er is een nauwe samenwerking met de afdeling Development.

 

Dit verwachten we van jou

 • Een afgeronde – bij voorkeur een technische – opleiding op MBO of HBO niveau
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Project Managementervaring is een pré
 • Zeer gestructureerd en nauwkeurig kunnen werken en goed kunnen omgaan met deadlines
 • Communicatief sterk met overtuigingskracht
 • Kennis van (D)OOH en bijkomende technische aspecten is een pré
 • Uitstekende uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands

 

What’s in it for you?

Wij geloven erin dat mensen alles kunnen bereiken wanneer ze van plezier hebben in hun werk. Daarom bieden wij een werkplek waar groei, succes en plezier hand in hand gaan. Wat je kunt verwachten?

 • Natuurlijk een goed salaris, een laptop en een telefoon
 • 28 vakantiedagen per jaar (bij fulltime) en flexibele werktijden
 • Collega’s die werk én gezelligheid prima kunnen combineren
 • Werken binnen een succesvolle en groeiende internationale organisatie
 • Maandelijkse borrels, goede koffie en een wekelijkse fruitmand op kantoor
 • Een bureau met een top uitzicht
 • Gezamenlijke lunch in de Clear Channel Corner

 

Bring you. Shape us.

Nu al zin om te beginnen? Vul dan het onderstaande formulier in of stuur je cv naar werken@clearchannel.nl.

Solliciteer Direct

Max. bestandsgrootte: 512 MB.

Project Manager