Lokaal adverteren

Regio Noord-Brabant

 

Mijn naam is Sonja Schrauwen, een echte Brabantse en woonachtig in Tilburg. Vanuit deze gezellige Kruikenstad ben ik namens Clear Channel inmiddels 7 jaar verantwoordelijk voor de gehele Brabantse regio. Hierdoor ken ik de regio als geen ander en kan ik als Account Manager uitstekend aangeven waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe jij deze het beste kunt bereiken.

Voor mij is ieder persoon uniek en bijzonder en dit geldt in het specifiek voor mijn klanten. Ik zie het als mijn verplichting om elke klant zich ook zo te laten voelen. Daarom ben ik oprecht betrokken bij alle campagnes. Zowel vooraf bij het samenstellen van de optimale campagne naar jouw wens, als achteraf in de vorm van nazorg en evaluatie.

Na vele jaren werkzaam te zijn in de buitenreclamebranche kan ik dan ook nog steeds enorm genieten van een succesvolle campagne en ik ben er trots op dat ik deze veelvuldig mag inzetten voor onder andere Kwantum, Jan Linders, Domino’s Pizza, City marketing Tilburg, Rabobank en diverse mediabureaus.

Sonja Schrauwen

 

Brabantse in hart en nieren, betrokken, eerlijk en oprecht, dát is Sonja! Verder humoristisch, sportief en gek op paardrijden. Daarnaast bezoek ik graag festivals. Maar, dan wel de healthy ones!

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang een gratis Visual Scan.

 

Melissa van Wijk

Media Markt Tilburg

“De samenwerking met Clear Channel ervaren wij als zeer prettig. Door het persoonlijke contact kunnen we altijd snel schakelen en dit vinden we erg fijn. Door de Abri panelen van Clear Channel in te zetten, brengen we Media Markt Tilburg onder de aandacht van de lokale bewoners. Op deze manier zijn wij echt zichtbaar en staat Media Markt Tilburg goed op de lokale kaart!”

 

Zelf contact opnemen?

Mail: Sonja.Schrauwen@clearchannel.nl

Mobiel: +31 (0)6 19 38 15 25

Of

Mail: regionaal@clearchannel.nl

Telefoon: +31 (0)85 017 01 36