Lokaal adverteren

Regio Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht, Drenthe, Friesland en Groningen

Mijn naam is Björn Olsthoorn. Ik ben 43 jaar oud en woon in Bergschenhoek onder de rook van Rotterdam. Als Account Manager Local Sales ben ik al 7 jaar verantwoordelijk voor de regio’s Zuid-Holland en Zeeland, Utrecht, Friesland, Groningen en Drenthe.

Mijn kracht ligt in het zoeken en vinden van nieuwe kansen. Voor mijzelf, voor Clear Channel, maar vooral, voor mijn klanten. Vanwege mijn grote inlevingsvermogen kan ik mij bijzonder goed in de schoenen van mijn klanten verplaatsen. Hierdoor kan ik hen voorzien van een goed advies waarbij het belang van de klant voor mij altijd voorop staat. Hierdoor mag ik inmiddels bijzonder mooie klanten als onder andere Feyenoord, FC Utrecht, RET, UOV, Albeda College, Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht, Gemeente Utrecht, Leidsche Rijn Centrum, Utrecht Marketing, Nedvang, Sir Winston Casino’s tot mijn klantenkring rekenen.

Björn Olsthoorn

 

Getrouwd en vader van 2 kinderen, Lynn en Ruben. In het weekend vind je mij vaak langs de voetbalvelden om hen aan te moedigen. Daarnaast ben ik enthousiast verzamelaar van Kuifje (van het stripboek) en altijd op zoek naar een nieuw pronkstuk.

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang een gratis Visual Scan.

 

Pieter van der Heijden

Mondo Marketing

“Clear Channel Nederland heeft zich bewezen als een geweldige partner en echte professionals op het gebied van digitale media. Dit is zeker niet de laatste campagne die we zo gaan inzetten!”

 

Zelf contact opnemen?

Mail: Bjorn.Olsthoorn@clearchannel.nl
Mobiel: +31 (0)6 12 06 29 43

Of

Mail: regionaal@clearchannel.nl
Telefoon: +31 (0)85 017 01 36