Lokaal adverteren

Regio Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht, Drenthe, Friesland en Groningen

Mijn naam is Björn Olsthoorn. Ik ben 42 jaar oud en woon in Bergschenhoek onder de rook van Rotterdam. Als Account Manager Local Sales ben ik al ruim 5 jaar verantwoordelijk voor de regio’s Zuid-Holland en Zeeland plús Utrecht waar Clear Channel zich sinds 2019 exclusief aanbieder mag noemen.

 

Mijn kracht ligt in het zoeken en vinden van nieuwe kansen. Voor mijzelf, voor Clear Channel, maar vooral, voor mijn klanten. Vanwege mijn grote inlevingsvermogen kan ik mij bijzonder goed in de schoenen van mijn klanten verplaatsen. Hierdoor kan ik hen voorzien van een goed advies waarbij het belang van de klant voor mij altijd voorop staat. Hierdoor mag ik inmiddels bijzonder mooie klanten als onder andere Feyenoord, FC Utrecht, Alexandrium, RET, UOV, Albeda College, Jan Groen Tegels, Gemeente Utrecht, Leidsche Rijn Centrum, Utrecht Marketing, Nedvang, Sir Winston Casino’s tot mijn klantenkring rekenen.

 

Maar ook Disney on Ice en Monster Jam waarvoor ik jaarlijkse mooie campagnes mag verzorgen en het door een prachtige samenwerking mogelijk is geworden om klanten uit te nodigen voor het onvergetelijke Kerstevent.  Heel erg leuk om te mogen doen!

Björn Olsthoorn

 

Getrouwd en vader van 2 kinderen, Lynn en Ruben. In het weekend vind je mij vaak langs de voetbalvelden om hen aan te moedigen. Daarnaast ben ik enthousiast verzamelaar van Kuifje (van het stripboek) en altijd op zoek naar een nieuw pronkstuk.

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang een gratis Visual Scan.

 

Pieter van der Heijden

Mondo Marketing

“Clear Channel Nederland heeft zich bewezen als een geweldige partner en echte professionals op het gebied van digitale media. Dit is zeker niet de laatste campagne die we zo gaan inzetten!”

 

Zelf contact opnemen?

Mail: Bjorn.Olsthoorn@clearchannel.nl
Mobiel: +31 (0)6 12 06 29 43

Of

Rianne Schoneveld
Mail: regionaal@clearchannel.nl
Telefoon: +31 (0)85 017 01 36