Lokaal adverteren

Regio Limburg & Noord-Brabant

 

Mijn naam is Jos Dams, Bourgondiër in hart en nieren en woonachtig in het Limburgse Susteren. Als Senior Account Manager ben ik namens Clear Channel al ruim 15 jaar verantwoordelijk voor de regio Limburg, Noord -Brabant en diverse klanten in België en Duitsland.

Het voelt als mijn verplichting om mijn uitgebreide ervaring te delen met mijn klanten. Ik help daarom graag bij het samenstellen van de marketingplannen met het juiste advies.

Hiervoor leef ik mij graag in mijn klanten in. Daarbij houd ik van een open en eerlijke communicatie en kom ik altijd mijn afspraken na. Al mijn klanten, zoals onder andere Gaia ZOO, Alfa Bierbrouwerij, Bauhaus, Rabobank, Discovery museum of Juwelier Leon Martens en Schaap en Citroën, zijn voor mij echt belangrijk. Dit gevoel breng ik graag aan hen over middels een vertrouwd advies voor de allerbeste campagne en soms ook tijdens leuke events zoals voetbal, theater of kookworkshops.

Als rasechte Limburger ben ik zeer goed op de hoogte van mijn regio en alle ontwikkelingen in de Limburgse markt. Hiervoor bezoek ik veelvuldig netwerkbijeenkomsten waar ik Clear Channel kan vertegenwoordigen en informatie kan inwinnen om jou het allerbeste marketingadvies te kunnen geven.

Mijn uitgangspunt daarbij is om je klanten te behandelen op een manier zoals jijzelf ook behandeld wilt worden.

Jos Dams

 

Getrouwd met Karin en vader van een prachtige tweeling. Ik geniet van lekker eten, uitstapjes, reizen en bijzondere uurwerken. Naast mijn gezin is mijn grootste passie echter de stichting Dreams4You. Als oprichter en voorzitter heb ik samen met een schitterend vrijwilligersteam de afgelopen 12 jaar honderden droomwensen weten te realiseren van terminaal zieke volwassenen.     

Weten wat ik voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang een gratis Visual Scan.

 

Raymond Poell

Pieters Dortu

“De samenwerking met Clear Channel is vooral door het persoonlijk contact met de Account Manager bijzonder prettig. Daarnaast zijn de medewerkers klantvriendelijk, flexibel en meedenkend. De locaties van de panelen in combinatie met het enorme bereik in Nederland maken Clear Channel tot een uniek bedrijf in haar segment. Door de panelen van Clear Channel in te zetten, wordt onze naamsbekendheid groter en zien we een direct positief effect op onze acties in
de winkels.”

Zelf contact opnemen?

Mail: Jos.Dams@clearchannel.nl
Mobiel: +31 (0)6 12 93 75 38

Of

Mail: regionaal@clearchannel.nl
Telefoon: +31 (0)85 017 01 36