Clear Channel Nederland breidt digitaal netwerk uit met Den Bosch en Diemen

Clear Channel Nederland voegt per 1 augustus 17 schermen toe aan haar digitale netwerk. Het gaat om 13 schermen in Den Bosch en 4 schermen in Diemen. Het totale digitale 2m² netwerk op straat (City Live) komt met deze toevoeging op 90 schermen.

City Live is het digitale netwerk van Clear Channel met schermen in o.a. Utrecht, Eindhovenen Tilburg. De schermen bevinden zich middenin en rondom stadscentra en shopping areas. Het City Live netwerk wordt per 1 augustus uitgebreid met Den Bosch en Diemen.

 

“In 2019 is de totale omzet van de 12 toonaangevende buitenreclame-exploitanten gegroeid naar 211 miljoen euro. Een groei van meer dan 8% ten opzichte van het jaar ervoor. Deze stijging zat voornamelijk in digitaal. Ook wij focussen ons op uitbreiding van ons digitale netwerk. Mede door toevoeging van databronnen wordt DOOH namelijk relevanter dan ooit. Des te belangrijker dus dat we ondanks de crisis kunnen investeren in het medium en Den Bosch en Diemen toevoegen aan ons netwerk.”, aldus Wierish Debipersad, Commercial Director bij Clear Channel Nederland.