Zomer 2023: Hét moment voor (D)OOH

De terras top 100 ‘23  van Misset Horeca is bekend en wat is er beter dan daar met je merk te adverteren waar de doelgroep deze zomer daadwerkelijk zit! We hebben de mooiste terrassen naast ons netwerk gelegd en we kunnen zeggen: op onderstaande plekken zit je deze zomer écht goed!

Eindhoven:

Dé Lichtstad, design-mekka maar ook een bruisende kroegenstad! Wil je een verkoelend drankje op het Wilhelminaplein of de voetjes van de vloer in Stratumseind, Eindhoven heeft het allemaal. Ook dit jaar is Eindhoven goed vertegenwoordigd in de terras top 100. Van stadsbrouwerij 100 Watt tot de nieuwe The Harbour Club en oude bekende Gastrobar Luzt. Vooral leuk omdat wij met meer dan 50 digitale schermen een groot (digitaal) bereik aanbieden in Eindhoven.

Leiden:

Wat is de top 100 zonder sleutelstad Leiden? Je vindt hier de 2 unieke terrassen Pipa Streetfood Bar en Lab071. Bij Pipa Streetfood Bar geniet je van hippe gerechten én de lekkerste cocktails, terwijl je uitkijkt op de authentieke Morspoortbrug. Het terras van Lab071 vind je in het Leiden Bio Science Park en de naam zegt het al; in de keuken wordt volop geëxperimenteerd. Vanaf Leiden Centraal sta je binnen 10 minuten op één van deze twee terrassen, op je weg hiernaartoe spot je ook nog eens onze Adshels.

Clear Channel’s favoriet: Utrecht

As ik boven op de Dom sta, ‘k Kijk even naar benee. Dan zie ik ’t ouwe grachie, ’t Vreeburg en Wijk C.”  Met het Neude, Sint Janskerkhof, Vredenburg en de Oudegracht zijn er genoeg terrassen waar je een koud biertje kunt drinken in Utrecht deze zomer, ondanks dat ze niet in de top 100 staan. Ons favoriet is De Pomp, een omgebouwd pompstation dat nu één van de tofste horecazaak is van Utrecht. Dus spring op je fiets richting De Pomp en vergeet niet onderweg ons City Live-netwerk te checken.

Hidden Gem: Wessem

Wessem, ook wel Wissem genoemd in de volksmond, is een klein stadje in de gemeente Maasgouw, Limburg, waar zich één van de leukste terrassen van Nederland bevindt. Grandcafé ’t Veerhuis is dit jaar gestegen naar de 62e plek. ’t Veerhuis heeft niet zomaar een terras, ’t Veerhuis heeft een Máásterras. Het terras bestaat uit twee delen: een gevelterras en een ruim terras op vlonders aan het water. Ook hier kun je jouw doelgroep bereiken, aangezien Maasgouw één van de 231 gemeenten is waarin je exclusief gebruik kunt maken van onze Adshels.

Benieuwd naar de volledige terrassenpropositie? Bekijk het terrassennetwerk HIER of neem contact op met je accountmanager!